Några ord att tänka på

Min vän Niklas har jag alltid tyckt varit så klok.


" Alla människor är gjorda av samma kött och ingen är egentligen starkare dom som tror sig vara det. 
Eller att dom är "kalla" som dom säger, är egentligen de människor som är svagast, för dom kan inte hantera sig själva. 

Konsten med välbefinnande är intuitiva beslut. Likadant med intelligens, alla är smarta men inte på samma sätt. 
Man måste inse vilken typ av intelligens man har innan man börjar accepterar att man är smart. 

Jag ogillar när folk tror sig vara mer eller mindre goda eller onda, finns inget som heter så. "

När förlorade jag rätten till en åsikt?

Jag kan ju inte säga en enda sak utan att hon ska lacka ur. Jag orkar inte vara hemma just nu. 
Satt och åt men jag tog med mig tallriken upp till mitt rum och åt klart istället.

Får väl ringa någon kompis, fast min bils ena däck är kasst så får väl åka bussen, utan busskort. 
Önska mig lycka till.

Eva och Adam

Såg just en sån söt reklam, kolla!




Hyperventilera

Haha såg denna också idag, kolla på det förra inlägget innan och sen detta.
Ja vad ska man säga? Lite läskigt att hon älskar honom mer än sin familj. Hmm..



Nästan lite tragiskt

Haha seriöst, jag skrattade ihjäl mig när jag såg idol idag, Johan Palms fanatiska fan. Herregud. Måste vart en riktig stalker. Först hade jag överseende med henne, eftersom han måste vara en stor idol och antagligen drömpojkvän, men så tänkte jag efter på om jag hade reagerat likadant om jag träffat någon jag beundrar så mycket. Antagligen inte. Kolla på tjejerna jämte den fanatiske. 
Niklas tyckte det såg ut som hon fick multiorgasm. Döm själva



Gå på stan

Åh, imorgon får jag pengar och jag och min mor ska till stan och gå runt i affärer och ha det mysigt.
Tänkte jag ska in på Panduro och köpa material till en scrapbook eller en minnesbok som jag tänkte göra om pappa. Det blir bra. :)


Funderar på att ha en såndär frågestund. Är det någon som äns kommer ställa frågor då?

Bikten

Ja nu har man nästan biktat sig, vikt ut sig för världen. Nej men nästan, känns så.

Hmm..

Livet är som en skör tråd

Vissa ser livet som en ståltråd, andra ser den som en bomullstråd, den sista lilla tråden av alla tusen små trådar som snart går av.
 
Detta blir ett sorligt inlägg, så ni vet. Håll i er eller något. 

Sorg är ett konstigt fenomen. Vissa ser den inte, vissa fastnar. Jag är inte alls över min sorg efter pappa. 
Jag har inte bearbetat klart. Inte alls. Antagligen därför jag har min panikångest.
Jag tror jag och pappa hade varit bästa kompisar om han levde, jag har fått höra att vi är väldigt lika, både till utseende och intressen. Mycke komedi skulle det vara. När jag var 1år köpte mamma och pappa Queen cd'n Made In Heaven. Ja i himlen är du ju, det vet jag. Jag har inte hört en enda dålig sak om dig. Inte en enda. Jag minns inte en enda heller. Eller kanske att du ville att jag skulle suga på tummen, men det var ju bara för mitt bästa. Det går nog inte en dag utan att du swischar förbi i mina tankar. Jag saknar dig, men det känns inte som jag känner dig riktigt. Mina tårar rinner, helt okontrollerat. 
Jag skulle vilja veta mer om dig, men är för rädd för att fråga. Varför ska prat om de döda tystas ner? Vi får ju bearbeta detta ihop. Sen är det ju faktist så att de som pratar öppet i familjen om någon näras bortgång mår bättre än de som inte pratar alls. 


Deppigt inlägg. Jag vet. Men det behövs. Detta har varit helvetets år. Mormor, morfar, mamma, jag, kompisar, kusins pojkvän mfl. Alla är mer eller mindre sjuka. Vissa dödligt. Det påverkar alla och det tär på ens krafter. Sen har alla sina egna bekymmer. Det är fan inte lätt. Skönt att det snart är 2009, hoppas det blir ett bättre år.

Funderingar

Ojdå, nu gick det en dag utan att jag skrev något igen, skit samma. Jag har faktist funderingar på att stänga ner bloggen, inte för att vara mainstream med blondinbella och oja mig om att bloggen tar för mycke tid eller kraft från mig, utan jag funderar på att stänga ner den för att jag inte har så mycke att skriva, sen allt jag skriver om min panikångest eller andra saker i mitt liv är verkligen offentligt, som en kusin till mig hade läst någon gång, jag hade skrivit i något inlägg i sommras något om att jag inte ville ha mat eller något, då ringer min farbror och frågar om jag har ätstörningar? Jag tänkte bara "vaa? läser dom min blogg?" och sen har jag inte ätstörningar heller, folk kan tolka allt jag skriver på så himla många olika sätt.

Äh vi får väl se hur det blir. Jag uppdaterar inte förrän jag känner att jag har något att skriva igen.
Sen har jag ingen photoshop på datorn nu heller när jag fått tillbaka den så bilder blir det inte heller. MEN! Jag kan ju starta en fotoblogg! BARA med bilder, vad tror ni?

Hejohå

Nu är min dator fixad! YEY! Men några visdomsord kommer inte idag, jag har så ont i ryggen så jag ska äta lite kvällsmat och sen ska jag lägga mig på spikmattan(!) Tydligen bra grejer enligt mor min. Hejohå. Skriver kanske senare eller om inte annat, imorgon. 
Ha en fin kväll.

Puss <3

Ladda Om

Hej alla mina söta läsare, min dator är fortfarande sönder så jag snor min mammas när hon sover :P
Tydligen måste datamannen installera om hela windows eller något så jag får ladda ner alla program och börja om från scratch. Det är ensamt i mitt lilla rum utan min dator, jag är ju inte jättemycket för att läsa böcker heller så jag brukar kolla på vänner när jag ska sova, men nu är det bara tyst och eländigt. Fast igår somnade jag framför tvn efter utekvällen med Sofia, det var inte speciellt bekvämt men jag kände inte så mycke efter all cider och champagne. Haha! 

Näe men jag hoppas att jag får datorn imorgon eller övermorgon i alla fall, annars får jag hitta på andra saker som håller mig sysselsatt. Playstation någon? :P

Dålig Dag

Det har varit en helt ursäkta uttrycket, fucked up dag idag. Vaknade och skulle sätta på datorn, så funkar den inte! Sen var jag ute på promenad och allt var bra, sol och allt. Sen städade jag och hittade gamla bilder från min barndom och ett brev från mormor, jamen såklart kom vattenfallet då med. Sen är mamma fortfarande i strejk så hon lagar inte mat till mig, blev lite yr så fick tips av en kompis att jag kunde göra pasta med tomatsås, det var faktist enkelt! Gott? Mjaa.. Inte så jätte^^, Jag blir så trött av detta vädret, när det bara ska mörkna så fort. Var hos Niklas igår också, hittade inte i Angered XD  Körde runt hela Rannebergen och hittade ingenting, men då var det vägbygge så dom hade tagit ner skylten till dit jag skulle, haha typiskt!

Jag har drömt mycke idag, sen kommer verkligheten ifatt mig. Jag längtar till julen, ha fina ljusstakar och julstjärnor i fönstrerna och en fin gran. Mys.


I'm A Martyr With A Halo

Jag har fått något begär, jag knarkar Timo Räisänen på ipoden hela tiden, inte det senaste albumet då, utan dom första goda plattorna, I'm Indian och Lovers Are Lonely, åh det är verkligen kärlek detdär. Låten Halo kan steka ägg på min lilla ipod. Lovsång och längtan finns i mitt rum. Det där hängde inte riktigt ihop, jag sjunger och längtar. Efter vad? Ja, mycket. Jag var hos kuratorn idag, pratade om jobb och såntdär. Nej nu kommer det lite tårar i ögonvrån, känner mig så jävla handikappad, det gör ont i sidan, har gjort i några dagar men gått över och så har det kommit tillbaka, skit samma. Jag känner mig handikappad med min panikångets, fastän jag är på god väg tillbaka till ett panikfritt liv. Jag har ju snart haft det i ett helt jävla år. Seriöst jag orkar inte med detta längre, jag är rädd för att börja jobba, jag försöker, jag vill inte vara rädd, jag vill vara ute och tjäna pengar och ha goa kollegor och någorlunda kul jobb. Men det funkar inte, inte just nu. Jag ska försöka måla upp en bild för er om hur jag känner. Tänk att ni har en jätte stark fobi för spindlar eller något annat läskigt som höjder eller trånga utrymmen, tänk om spindlar eller dyl vore er vardag? Att man inte kan gå utanför sitt rum utan att det finns spindlar där och man blir livrädd, även om de är helt ofarliga. Ni har inte valt att ha denna fobin, ingen ser när ni är rädd och det är ingen som tycker det är konstigt med en sådan fobi. Panikångest är lite samma sak, fast istället för spindlar så är det människor som man är "rädd" för, man känner sig trängd, speciellt vid stora folksamlingar, vid middagar, släktträffar, kön på ICA eller dyl. Jag har fått höra att jag är oberäknelig med min stress, jo det är jag, panikångest ÄR oberäkneligt. Det påverkar mig något fruktansvärt när man ska kolla på en bra konsert men man får svårt att andas eller känner att man snart svimmar pga all rädsla man känner, rädslan är en överdriven rädsla för något som EGENTLIGEN inte är farligt, men man kan inte styra det. Tänk sen att man blir rädd för att gå tillbaka till dessa platser man känt denna starka rädslan. Det blir en ond cirkel som är jävligt svår att bryta. Jag har varit väldigt glad den senaste månaden, men nu vällde det bara över mig.

Orkar inte skriva mer just nu.. Känns ganska hopplöst att sitta här och skriva när man inte ser tangenterna av översvämmningen i ögonen och sen tjänar jag inga pengar på det heller. Jag kanske ska köpa en trisslott. Men då är det kön till kassan igen, förstår ni hur jag menar? Man blir handikappad, det vänder sig i magen när man går in på ICA och ser hur lång kön är. Suck..

Jag minns. Haha gud så pinsamt!



Denna kommer jag ihåg att jag såg för något år sedan, jag höll på att skratta på mig då och jag gör det nästan nu med!




Hahaha denna var hur kul som helst med! XD


It takes just a minute to like it

Idag var det tandläkarn i Stenungsund som gällde, jag hade ju tandställning förut men som togs bort i våras, för att tänderna inte ska gå tillbaka till ursprungsläget så sätter man en liten tunn ståltråd innanför tänderna och detta skulle tandläkarn i Stenungsund kolla så att den satt fast som den skulle, detta tog knappt 2 minuter, resan dit tog 40 minuter. Då kände jag att det var ganska meningslöst att jag åkt dit men så gick jag till Cubus i hopp om att hitta något fint att köpa. Jag kollade genom nästan hela Cubus och hittade ingening, så jag gick över gatan in till Lindex istället, och vet ni vad? Där hade dom två stycken ställningar med reavaror, jag hittade en jättefin rutig kortärmad skjorta för 30.- (!) och en annan fin långarmad skjorta för 99.-. Riktiga fynd enligt mig! Hittade också fina leggins, mina favoriter gick sönder i lördags så det var dags att köpa nya, men nu fick jag två stycken, ett par svarta och ett par sån fin mörk turkos. Härligt! Det har jag faktist letat efter någon månad så det var fint att dom bara kostade 79.- ! Också på Lindex :)


Inatt drömde jag att jag var gravid igen, fast jag födde ungen också denna gången, brösten ömmade något fruktansvärt och då var det att jag producerade mjölk XD  Lite kul :P

Snart kommer Boston Tea Party också, dom är så roliga Filip och Fredrik!





Bravader

Igår, ja, vi skulle iväg och göra en intervju med Kristian Anttila, det gick bra, men fan sådan panikångest jag hade innan, fick andnöd och det har jag inte haft på flera månader, riktigt jobbigt. Men det gick över, under själv intervjuen kände jag ingenting och allt gick bra. Sedan var tanken att jag skulle stanna och plåta konserten han hade på Fängelset men orkade inte stanna kvar så jag åkte till Bella och bytte om till partykläder och fixade håret och sen var det ut och göra stan osäker. Vi gick till Razzia av alla ställen men det var för att jag och Bella är väldigt fattiga och förra gången hon var där fick hon massa gratis drinkar av killen som ägde stället, så vi hoppades på samma lycka ikväll men självklart blev det inte så, någon annan ålade sig på honom men det verkade inte som hon fick några drinkar :P Han kanske hade lärt sig. Nej men det var kul ändå, vi dansade massa och så vi fick en stalker efter oss. När vi åkte hem så träffade vi Lollo, Kalle och Pau så det blev en del tjöt om vad som hänt under kvällen. Imorse när jag kom hem efter att ha sovit över hos Bella så möter jag ett vrak till mamma, hon hade haft 50års fest hemma igår. Vilka bravader! Vi går inte in på det mer men jag kan säga att det var längesen jag skrattade så mycke och jag är glad att jag inte var hemma igår. Haha :D




Blond Blondin

Jag får ångest över min hårfärg, jag måste gå och färga det mörkare! 
Att blondera mig ännu mer var nmog det blondaste jag gjort.

Blond Smurf

Precis kollat idol, har färgat håret så jag är jätte jätte blond nu, ser ut som en blond smurf.. :( 
Sen är jag lite nere, ah saker blir inte alltid som man tänkt sig, sen mår jag lite illa också. Bläh. Men det går över :)
Detta blev ett deppigt inlägg utan någon egentlig mening. Meningarna hänger inte äns ihop. Skit samma. Nu ska jag äta mer godis och tycka lite mer synd om mig själv.

Ha en fortsatt fin kväll, ehm.

Planering Panering

Idag har inte hänt mycket, kollat platsbanken efter personligassistent jobb, tydligen många frilansfotografer i Göteborg som jobbar som det:P Haha men det är ju såklart inte därför jag kollar, måste vara skötn om det klaffar med brukaren, alltså den som behöver hjälp. Till helgen blir det Kristian Anttila spelning också! Kul :)  Ska göra intervju med honom för vogg innan spelningen med. Imorgon ska jag träffa Sofia, vi ska väl ha lite filmkväll, om humöret är uppe kanske det blir Sticky med :)  Hon är go dendär Sofia

 

Just messing around

Give me a whole lot of money, give me a trip to the sun, give me the strength to stand on my own two feet, give me a talant so I can seduce you, or something like that, I don't know, but I know I like you, how much I can't tell, cause if I told you, you've would think I'm crazy. But on the other hand I am a bit crazy. Oh lord, you're hella cute <3

Bitande Kyla

Imorgon är det tandis jag ska till, usch. Jag tror min mun mår bra men det är ju inte det roligaste jag vet att gå dit ändå, även om jag inte har större problem med det så är jag rädd att jag ska bli stressad, tur att det är på morgonen, men otur att jag inte vaknar av klockan, men det ska nog gå bra imorgon.
Vart tog kylan vägen? Idag har det varit runt 8 grader, mamma som ville jag skulle byta till vinterdäck igår, ha!







FejkadFarsdag

Idag hade mamma snurrat till det rejält, och ingen tänkte vidare på det. Min lilla mor trodde att det var farsdag idag så hon hade bjudit över mormor och morfar på middag. Jo det var trevligt och god mat, men en vecka förtidigt, fast jag klagar inte :)









Det bjöds på god fiskgryta och till efterrätt var det vaniljglass med nygjord hallonsås

Halloweenutstyrseln behöver inte vara dyr

Åh vilken kväll igår, orkar inte äns skriva om det, hinner inte heller.
Ikväll är det mysig filmkväll hos Lollo och imorgon ska jag plåta för vogg så det blir väl mer blogg på måndag om inte annat. :)

Jag klädde ut mig igår iallafall, lite.



RSS 2.0