Glad träningsvärk

Ja, efter torsdagens workout hade jag väldans träningsvärk, men jag var glad för det, då vet jag ju att jag fick liite mer muskler iallafall! :) Sen joggade jag lite lugnt igår en liten runda, jag vet inte, joggar ganska fort så det gick på en kvart. Men så kände jag att jag klarar mer så joggade en bit norrut och sen tillbaka, då blev det 5 - 10 minuter till. En sak jag inte förstår, hur kan det damma så mycket i mitt rum? Trots att jag dammsuger ganska ofta och överallt, jag skakar gardiner och torkar av hyllor, jag dammsuger under sängen och byter lakan en gång i veckan, vad kommer allt damm ifrån?! Jag får väl dammsuga en gång till då och sen ska jag klippa gräsmattan sen ska jag vila ett tag och sen är det är det tjejkväll och fest. Mycke att göra idag, så lite tid.

Chokladbegär

Nuså, idag har jag tränat en riktig workout, jag följer träningsschema som är utformat efter mig på madeinlumpen.se. Tycker det funkar bra men styrketräningen känns lite jobbig när det är med armarna, men mage, rygg och ben går hur bra som helst, så jag körde styrkeprogrammet två ggr idag, för det känns inte så jobbigt för benen men armarna klarar närstan inte av hälften. Hög musik, adrenalin och kämparglöd, då klarar man av det mesta. Nu är jag mindre nyttig, inte för att jag bryr mig om nyttigt och onyttigt men jag ska ju försöka skära ner på sötsaker om jag vill få upp mitt blodtryck, jag har iallafall varit iväg på ica och köpt frukt och choklad, Marabou Premium med hazelnöt och nougat:) Nu gottar jag mig och kollar på film. Men innan idag fick jag lite panik, jag måste få ett jobb, och det är snart. Jag har många möjligheter, det är jag medveten om, jag har sökt till dagis som sagt, sen tänkte jag ringa runt till olika dagis och fråga om dom behöver folk, nu är jag skriven i en vikariepool bara, jag har sökt till rockfoto, fast det blir bara extraknäck isåfall, sen ska jag prata med Oscar om jobb i stan och så tänkte ringa till den lokala tidningen om fotojobb och angränsande kommuner om vikariejobb på dagis då. Om det inte går så får jag väl jobba på ålderdomshem som jag helst inte vill, men det går om jag måste. Det blir många jag ska ringa om jobb, men jag får ta och beta av det, en sak i taget så det inte blir för rörigt.

Snart fyller jag år också, men det blir inget märkvärdigt med 19, en tråkig ålder då ingenting händer! Haha:)




Här är en bild jag hittade på Google, nu känns min Marabou ganska tråkig i jämförelse. :/
Tid har jag ju så kanske kan försöka mig på en sånhär goding någon dag?



90/62

Det är mitt blodtryck, fatta att jag blev chockad. Inte alls konstigt att jag vinglat till när jag reser mig upp, inte alls konstigt att jag ser svarta prickar ibland. Usch. Det som finns att motverka detta är bra kost och bra träning, så jag gav mig ut igår, sprang och sprang, inbillade mig väl att jag såg svarta prickar, men det borde jag väl verkligen inte göra när jag joggar och får igång cirkulationen. Har lite träningsvärk idag iallafall, lycka! ^^, Nämen då känner jag att jag tog i lite igår iallafall:)

Idag har jag varit i stan med  Bella, vi kollade kläder och fikade, jag har inte pengar att lägga ut på kläder, hittade några fina tröjor och örhängen, men jag stog emot:) Såg på Åhléns en jättefin Tommy Hilfiger väska för 1000.- det är dyrt men den var vacker, och såg dom där skorna igen, när jag får min första lön så SKA jag ha dom. Så är det bara, tyvärr kanske. Sen hade jag velat ha en ny parfym, fick i sommras en provflaska från guess, jag passar gör bra i den och den lucktar himmelskt gott! 500.- har jag inte i fickan direkt så det får också bli när första lönen kommer:P Jag ska söka i närliggande kommuner efter dagis vikariat, tänkte ringa till den lokala tidningen och fråga om de vill ha en fotograf, de har väldigt tråkiga bilder i den tidningen, och sen rockfoto och sen ska jag prata med Oscar också om pressjobb i stan. Jag har många bollar i luften men det ska bara klaffa allt också. Funderar på att kanske ringa till ålderdomshemmet jag jobbade på sommaren, hösten och vintern 07, se om de behöver vikarier, men jag vill helst inte, går ju bara ner mig, men det är iallafall pengar, och det är det som spelar roll.


Förra veckan var jag vid minneslunden, precis vid kyrkan går det massa får, var tvungen att ta några bilder^^,


>

>


P3 Live

Igår på kvällen var jag på kräftskiva också, när jag kom hem var jag lite nere och ringde Bella, hon kom på att jag hade glömt lyssna på Bob Hund när dom var med på P3 Live, så jag gick in på P3s hemsida och lyssnade, efter halva så började jag lipa floder, att jag inte kommer få se dom live i Stockholm är ju hemskt, hade biljetten, hade planerna, men inte pengarna till tåg, boende och mat. Livet är väl inte alltid rättvist men de spelar in nytt material nu så förhoppningsvis kommer det fler spelningar med det näst bästa bandet i världen(bäst är ju såklart Queen!) :D Vi hoppas och vi hoppas, om inte annat ska jag stalka sångaren, Tomas Öberg så han får ordna en spelning för mig speciellt.

   

Rockfoto

Så ska jag försöka ta mig modet att söka till rockfoto.nu
Hmm. Det står i ansökan att man borde ha både vidvinkelobjektiv och tele för att det varierar hur nära man kan stå artisten, men grejen är ju att jag har inte råd just nu. Skulle kunna fråga Oscar men det är nog lite för mycke begärt. Eller så får jag ta från sparkontot och allt jag tjänar får gå tillbaka dit. Hmm.. Väntar fortfarande på jobb, tydligen hade jag inte skickat med tystnadsplikt-lappen så det tar ännu längre tid. Men direkt när jag skickat iväg den så ska jag ringa runt och fråga om jag kan komma och hälsa på. :)


Undra om dom på rockfoto tycker att jag har vad som krävs..

>

>

>

>

>

>

>

>




Gör det om en stund.. Önska mig lycka till :P

Secondhand och foto

Igår träffade jag Bella och vi var på secondhanden i byn, öppnade efter de hade haft sommarstängt och jag hittade en brosh för 5.-, ett turkost skärp för 3.- och en tavla av Carl Larsson för 15.- Jättefina! Sen åkte vi till Kungälv och letade efter den där secondhanden mamma hade sett, vi hittade den nästan direkt och det var öppet och allt :) Det var som en jätte stor lager lokal och det var fullt med möbler, porslin, kläder och allt annat mellan himmel och jord, eller nästan iallafall. Där hittade jag två par fina örhängen från 80talet kan jag tänka mig, plast var dom i och så hade dom clips, Bella hittade en fin burk som man skulle ha cacao i och ett halsband med massa pärlor hon skulle göra till armband :)  Efter alla fynd var vi ganska hungriga så vi åkte och parkerade bilen och åt pannkakor med sylt och glass, gör gott! Sedan gick vi och fotade i säkert en timma :) Lärde henne lite mer om bildseende och att man får testa sig fram. Har inte sett så mycke bilder från henne men jag tror hon lär sig^^, 
Här är lite bilder från igår.


>

>

>

>
>


Fredag

Det är nästan så jag saknar skolan. Jag vill lära mig mer! Men jag vill nog inte vidareutbilda mig än, och om jag skulle göra det är nästan enda alternativet sjuksköterska, för att sen vidareutbilda sig till barnmorska eller ambulansförare eller så. Jag orkar inte sjuksköterska, bara massa medicin hela tiden och det är INTE kul. Jag vill ju vara ute och träffa människorna, hjälpa dom. Vi får se, är sugen på nyhetsfotografering nu med. Får väl ringa till Oscar och se vad han kan fixa till mig. Ska nog söka som fotograf till rockfoto också, men jag har ju bara ett objektiv:/ Fast det har funkat bra på de tre senaste konserterna ändå ju så:) Nästa vecka ska jag kolla på lägenhet också! Fast jag har inte råd till det än, men bara för att kolla, det är bra att veta hur priserna ligger nu innan så man vet när man ska slå till :)

Imorgon är det kräftskiva också, tar nog med mig kameran och försöka fånga lite kräftglädje :)




Godnatt Godmorgon Goddag Godmiddag Godkväll Godafton

Kära blogg
Idag har varit, jadu, en händelserik dag.
Ställde klockan på nio för att ringa kommundamen som  var på möte igår och när hon skulle vara tillbaka hade hon gått, ringde idag och så sa telefonsvararen att hon var på möte men skulle komma tillbaka kvart halv tio, ringde en minut över halv 10 och då skulle hon vara på möte till kvart i elva, ringde tio i elva och då var hon på möte till tio över elva. Ringer tolv över elva och så svarar hon! Så jag kunde åka dit och lämna mitt tomma brottsregister :) Fick henne att skratta till och med, det var ju bra :) Åkte hem, nöjd med mig själv att jag inte blev stressad, sen var det snabbt iväg till stan för att träffa Bella, men precis innan jag skulle åka så såg jag att jag fått mail från damen på kommunen, jag hade glömt lappen om tystnadsplikt tydligen, vilket jag inte trodde, så jag fick ringa min kära moster och fråga hur jag skulle svara på mailet på bästa sätt. Vad har man mostrar till? ;) Åkte sedan till stan och träffade söta Bella och fikade lite och så lärde jag henne alla inställningar på kameran. Sedan gick vi till 7eleven och köpte brownie som vi gick och mummsade på till slottskogen, där fick hon ännu en lektion men då i bildseende. Rakt på? Nejnej. Flyfoton? Nejnej. Jag sitter nästan jämt på huk när jag fotar, om det inte är landskap eller människor (barnbilder sitter jag på huk såklart), det gör jag för att komma mer i kontakt med objektet eller människan. Det handlar väl mycke om att exprimentera och se hur man bäst gillar bilderna. Redigering av bilder är ju också ganska viktigt, men det är ett helt annat kapitel. 
Jag har funderat på det, skulle det vara något att ha en liten "foto skola" här på min blogg? Typ bilder före och efter, kanske olika vinklar, så ni ser vad jag pratar om? Skriv om ni tycker det låter kul :P 



Godnatt Godmorgon Goddag Godmiddag Godkväll Godafton

Punkt

Jaha ja, vad ska man säga?


Ensamt och tråkigt ..



Äntligen

Och idag klockan 11.56 såg jag den, i brevlådan låg den och väntade på mig, jag såg den, tog upp den och pussade den. Seriöst. Idag kom äntligen min bibel! Hela året har jag väntat på IKEA katalogen! (juni, juli, augusti också iofs) Jag gick hem med glada steg och bryggde vanilj te, jag tog min underbara IKEA katalog och mitt te, satte mig i min säng omsvept med täcke och läste den underbara katalogen.
IKEA katalogen är inte underbar bara med deras möbler, färger och bra idéer, har ni sett de underbart vackra bilderna? De ljusa fantastiska detaljrika bilderna som även får en färgblind att smällta. 
IKEA har så många nivåer, så mycke kärlek. 

Ta det sista med en nypa salt : )

Där har vi ju gudagåvan.. Åwh..



Svettas som en gris

Ojoj. Jag tror jag precis skrivit en låt. En låt om pappa, jag är lite nöjd, men musiken är inte helt hundra än, det är ingen refräng i texten och låten är inte så lång, men den blir väl längre med massa mellanspel intro och kanske någon fin avslutning : ) Om någon frågar mig om låten kommer jag låtsas att jag inte vet vad de pratar om, för så blyg är jag, går det någon på gatan och jag sitter med min gitarr slutar jag genast att spela. Niklas ska jag väl spela den för, men innan jag fått modet till det kommer jag svettas som en gris så nervös jag kommer vara. Jag vet, vad är det värsta som kan hände? Han kan höra mig! Man kanske tycker man kan låta lite okej när man sjunger med någon låt som går på radion, men annars som solo? Mja, jag vet inte..


En gammal bild jag hittade på den andra datorn : )


Ett spöke?

Jag hade precis gjort chokladbollar och mamma rotar i skafferiet när jag ser i ögonvrån att något vitt slår till henne i huvudet och vi hörde en smäll. Mamma blev skiträdd och jag bara skratta som fan. Mor min förstod inte alls vad det var och blev lite skärrad men jag kunde knappt stå upp så mycke jag skrattade, men samtidigt var jag också lite rädd, tänkde att det var inte SÅ kul men ändå skrattade jag, tänk så är det typ något spöke i mig som jävlas med mamma och bara skrattar åt skämtet?



En söt bild jag hittade på google :)



Trött och lite bitter

Jag har klippt och krattat den jäkla gräsmattan nu, gjort domdära tack korten för studenten, jag är trött, det är lite varmt för första gången på länge. Skönt. I morse åkte jag iväg och fotade, såg redan igårkväll att det verkade bli fint väder, så jag ställde klockan på halv 6 och kom upp ur sängen och åkte iväg 6. Det fick bli en liten runda idag, jag hade knappt någon bensin och solen lurade bakom trädtopparna. Dimman som låg över åkrarna försvann sakta men säkert. En timma efter min avresa hemmifrån var jag hemma igen, med några bilder. Det blir nog ingen utgång för mig ikväll, utan jag lägger mig tidigt och åker ut på äventyr imorgon med. Jag har lagt ut en förfrågan på bdb, om folk vill vara med på vernissage, jag får många positiva reaktioner och det gör mig glad! Sedan är det några talanger man får nästan tjata på, men vill dom inte så är det så. Det kommer att komma fler inlägg om vernissagen framöver. Imorgon ska jag till stan och träffa Oscar med, prata inspiration, det blir bra för jag är full av det!



Lev väl och försök fånga dagen : )

Livsviktig Donation

Kollade på Oprah igår, det var om medicinska mirakel, bla någon football stjärna som blev tacklad och bröt nacken, han befarades aldrig kunna gå igen men redan efter 5 månader stog han på benen och gick. Sedan var det om en kille Jason någonting, han hade tagit sitt körkort och på körkortet hade han ett litet hjärta, det betydde att nör han dör så får man ta hans organ för att andra människor ska få överleva. Jason blev på körd av en bil när han gick längs en väg, det kanske till och med var en motorväg, han dog inte på platsen men hans hjärna visade ingen aktivitet, tre dagar senare dödsförklarades han och hans föräldrar fick frågan om de fick ta hans organ, och det var ju det han ville, men föräldrarna var tveksamma men gick med på det, väl i studion hos Oprah får man träffa de som fått organ från Jason, en hade fått hjärtat, en annan hade fått njurarna och en tredje fick bukspottskörteln och något mer. Jag började gråta när jag såg de, det bara kom över mig, jag vet inte hur många gånger jag hållt i sådant donationskort och tvekat, jag har inte skivit i de, jag förstår inte hur jag äns kunnat tveka, det räddar ju liv! Det är ju det jag vill göra! Jag frågade mamma här om dagen om pappa donerade sina organ när han dog, och det gjorde han inte, okej, det var hans val, mamma sa att på henne får dom ta rubbet, "även till studier?" frågade jag, "ja, rubbet, för vad ska jag med min kropp till då?". Jag kan tänka mig att donera allt, men inte till studier, visst kanske dom kan göra någon bra upptäckt på mig, men det kan dom göra på någon annan med. Idag ska jag åka till apoteket och fylla i detdär donationskortet. Nu har jag bestämt mig, dom kommer få ta mitt hjärta och alla andra organ, min hud och bindväv. Det sista jag gör på jorden kommer vara att rädda liv, är inte det ganska fantastiskt?

Blåst och regn

Det var utgång igår, herregud, ja sticky var kul, men sen vägen hem, himlen öppnade sig och jag var med om värsta hellregnet i mitt liv, hittils. Vi sprang 50 meter i regnet med paraply men ändå blev både jeans och skor helt genomblöta. Precis när vi kom in i nordstan lyser allt utanför upp i världens sken och det åskade. Usch så det åskade. Det kan ju vara mysigt om den är lite längre bort och man har gott sällskap, men inte när den är precis ovanför en. Sedan hade jag väldigt bråttom till en buss som kanske gick, isfall hade det varit en snabbuss som går på en halvtimme, men jag kom en minut försent och kopisarna fick åka med sina bussar och jag fick vänta själv där en halvtimme på centralen för att ta en långsam buss som tar en timma och tio minuter hem. Tack och lov var 24 öppet och jag köpte vatten, en banan och lite godis för att stilla min natthunger. Tack och lov hade jag min ipod med mih också, och tack och lov hade jag lagt in Vänner på så jag kunde kolla. Nu hade ja tänkt gå upp och äta frukost, jag vaknade vid 8 och var ganska vaken, men jag vägrade gå upp eftersom jag kom hem halv två inatt och skrev med en kompis på msn till två, så jag sov vidare och vaknade vid 11 och har varit på datorn sen dess. Lite datanörd är jag allt :P

Bild från förra veckan, kanske ska lägga upp bilderna då jag var hos mormor och morfar 
när vi kollade på OS-invigningen?

    

Trött regn

Äh.. Jag orkar inte GöteborgsKalaset idag, det regnar och allt är bara tråkigt, så jag sitter hemma, dricker hallonsoda och mummsar på Geisha-choklad medans jag ser på Vänner : )
Fotade förresten tidigare idag våra grannars äpplegård, här kommer några bilder : )


>

>

>


Bilderna känns lite grådassiga.. Hmm..

Dygnsrytm

Jag har börjat komma in i någon jättebra dygnsrytm, jag somnar innan 12 och jag vaknar nätt och jämt 8:20. Det är bra för då är luften så frisk och jag kan ta en långsam promenad genom byn. Igår var jag i stan med Bella och kollade i secondhand affärer, hittade en blå skjorta och ett svart sidenlinne som jag har när jag sover, gör fint! Jag var stolt när jag kom hem också, jag blev inte stressad varken på bussen in i stan eller när jag var i stan, eller jo, lite när vi skulle äta, men sen påvägen hem var det också lugnt, så härligt! Denna fina utveckling gillar jag : )

Nu är Göteborgskalaset också, om en timma och 10 minuter börjar Miss Li spela på Götaplatsen, får se om jag orkar in, kan knappt röra mig för jag har käkat så mycke thaimat, dom har haft sommar stängt och precis öppnat, dom har varit väldigt saknade! Gott gotti gott-gott

POPAGANDA BILJETT SÄLJES

Nu har vi bestämt oss, jag säljer min Popaganda biljett. 
Om någon som är intresserad av att köpa min biljett så kostar den 400.- 
Festivalen är i sthlm den 29-30 Augusti, så det är snart! artister som är klara är:

Fredag: 
Säkert! 
Sebastién Tellier 
Teddybears STHLM 
Hercules and Love Affair 
Shout Out Louds 
The Embassy 
Kelley Polar 
Florence Valentin 
First Aid Kit 
Palpitation 

Lördag: 
bob hund 
The Hidden Cameras 
Bonde do Role 
Familjen 
Laakso 
Joel Alme 
Marching Band

Kolla www.popaganda.se för mer information:)

     

Något övernaturligt

Idag har jag inte gjort mycket, det tråkiga vädret gör mig handikappad och väldigt lat. Jag tänkte att jag skulle ut och springa när det duggregnade men såklart rann det ut i sanden. Nu har jag varit inaktiv i tvådagar, det är väl okej iallafall när det är sånthär väder. Jag har liksom lovat mig själv att börja få lite mer rutin på livet, att jag försöker gå upp vid 9 på morgonen och äta frukost, kanske göra något vettigt, ta en promenad eller jogga, jag behöver ju det för mitt blodtryck som är lite lågt, inte jättelågt men senast låg det väl på 105/68 har jag för mig, så övertrycket är lite lågt, det "botar" man genom att röra på sig lite mer, blodet fastnar ju i benen annars, för er som inte visste finns det små klaffar i venerna i vaderna, de "trycker" upp blodet mot hjärtat igen, men de blir ännu bättre om man spänner vaderna lite. Jag blir ibland helt blå om fötterna till exempel, då får jag vicka på fötterna och spänna vaderna så försvinner det. 

Iallafall, jag har skrivit min ansökan om vikarie jobb i komunen till dagis och förskolor, det känns bra, ska skicka det imorgon också bara. Pappret som jag fyllde i blev lite kladdigt kanske, men övning ger färdighet : P 

Josefin var här en stund också, vi kollade på den underbara filmen "Ladder 49" Den är så bra, så sorglig också, man blir sugen på att följa en brandstation i vardagen, dokumentera med kameran. Det har jag ju gjort lite en gång när vi med skolan var på studiebesök. Det var ju hur kul som helst! Kan lägga upp lite bilder från det imorgon om jag inte har något bättre för mig. Josefin berättade också mer spökhistorier från jobbet, ett ålderdomshem jag också jobbat på, tydligen går gammlingarna igen nu och idag när Josefin skulle in och fixa med tvätten så precis när hon kommit in i rummet ser hon att närvaro-knappen är på, (folk i hela huset ser att man är där, om det skulle hända något) hon kunde inte förstå varför den lyste men tänkte inte på det och stängde av den för att hon inte skulle glömma den sedan när hon gick ut, hon viker tvätt, då med ryggen mot närvaro-knappen, när hon vänder sig om och ska gå ut så lyser den igen, då blir hon lite chockad, tänkte att det där går inte, hon hade inte kommit när den och inte vifftat med kläder eller så, hon tyckte det var äckligt att det var precis bakom ryggen på henne. Hon sa lite lågt för sig själv "Okej, det där var lite läskigt" och gick ut därifrån. Hon är inte rädd för "spökerna" hon tror inte dom vill något illa, men ändå.

Tror du på övernaturligt?



Den nakna sanningen

När jag sitter i mitt rum och laddar min ipod med ny musik så hör jag mamma prata utanför i hallen med någon, "Ätstörningar? Ja det är vad hon säger" När mamma lagt på frågar jag hon vem det var hon pratade med, min farbror tydligen, så frågade jag om det var mig hon sa hade ätstörningar, jo, det var det. Men herregud? Känner mig väldigt blottad, en av mina kusiner läser tydligen min blogg mer än vad jag trodde, det är ju roligt med läsare och det är väl ett sett för dom att se hur jag mår, precis som jag kollar till mina vänner i deras bloggar för att se vad som hänt senast, och visst, jag har haft mina upp och nergångar med maten, men jag har också kommit fram till att det är såhär jag ser ut, jag går inte upp i vikt hur mycke jag än försöker, jag går inte ner i vikt heller. Man ser på löpsedlarna "Nya GI metoden, gå ner 5kg på en vecka!" Men bakom rubrikerna då? Jag har några enstaka gånger sett insändare i tidningar och forum om kvinnor som har problem att gå UPP i vikt, jag har absoult inget emot att gå upp 5-10 kilo, jag VILL faktist det! Min moster säger att hon såg ut som jag i min ålder, sen efter 25-30 så gick hon upp i vikt, innan så stog det stilla, precis som jag. Undra hur nästa släktmiddag kommer bli, ännumer blickar när jag ska äta, inte bara farmor, resten av släkten med? Jag kan inte göra mer än att äta tills jag blir mätt, sen skrev jag i ett tidigare inlägg att jag ätit för mycke, men då menar jag verkligen FÖR mycke, jag har börjat äta för fort, jämfört med innan, då jag alltid var sist vid matbordet, jag vet inte om jag gillar min nya trend, jag får väl börja andas mellan tuggorna : P Jag ser positivt på framtiden vilket fall som, när jag den vackra dagen flyttar ska jag ta med minst en kokbok från mamma och bjuda på egen hemlagad mat : ) Dendu!


Googlade lite, och det finns verkligen så mycke värre än mig därute.

>

>


Ni kanske kommer ihåg den där reklamfilmen? Så som hon i spegeln ser ut, så skulle ja vilja se ut, allvarligt.


Hon i spegeln har "hälsosamma" former enligt mig, jag vill ses som hälsosam och inte med menande blickar att jag kanske borde ta en omgång till med mat. Vi säger såhär, om det är en släktmiddag och någon kanske gått upp väldigt i vikt, då säger ingen något för att hon eller han kan ta illa vid sig, men om det är någon som redan varit smal och gått ner lite till, då är hon eller han plötsligt anorektiker, men vem vet innan de frågat personen i fråga? Det kanske är stressigt på jobbet, svacka i förhållandet eller sjuk på något annat sett, det är aldrig roligt att höra att man är smal om man inte vill vara det, om någon som varit överviktig och sedan gått ner till hälsosam vikt är ju det såklart jätte kul för den.
Vad jag vill få ut av detta är att alla är olika, vissa har problem med att deras vikt går som en jojo, vissa har inte det. 
Så försök acceptera era medmänniskor, om ni skulle få det svårt vill väl ni också kunna bli accepterade?

Onyttigt värre

Åh, livet är skit, jag sitter hemma, tryckt i mig alldeles för mycke riesen, tuttifrutti, chips och hallonsoda, jag har tittat på film och käkat pizza, man kan säga att jag tröstäter för att jag inte är på WayOutWest. Men imorgon ska jag dit vilket fall som, jag tänker vara utanför, kanske ragga upp några festivalmänniskor och vänta på dendär festen, folk ska ju se Neil Young imorgon också, men mest är jag ledsen över att jag inte kommer få se Flaming Lips. Men idag, jag vill UT! Jag vill till ParkLane men alla är på den jäkla wow. Det kommer fler tillfällen, jag vet, och papprerna från komunen har kommit också, så snart har jag förhoppningsvis massa vikariejobb på dagis och förskolor:) Då har jag råd att ta en extra drink : ) Sedan ska jag innte vara ledsen för snart är GöteborgsKalaset också! Nästa vecka till och med! Hänga med Sandra på tisdagen och kolla Miss Li och Alice in Videoland, det blir bra! : )

Sy, sy, sy

Här är bild på pennkjolen jag sytt idag :)

>


Sen köpte jag ett till tyg igår, med blommor, funderar på att sy ett linne, men innan måste jag veta exakt hur den ska se ut så jag sydde en scarf tills vidare : )



Röd pennkjol och WOW

Nu har jag fått tummen ur min bakdel och sytt en röd pennkjol! Den blev tiiight. Nästan lite för tight, har fått sy massa extra stärkande sömmar för att den inte ska gå sönder när jag kämpar med att på på mig den, jag tror inte att kjolen går att ha på sig om man skulle behöva gå på toaletten heller, så tight är den.
Imorgon är det WayOutWest! Tänkte jag kunde åka dit och lyssna utanför och titta på festivalmänniskor, eller så kanske jag vill gå till ParkLane om någon vacker själ skulle vilja följa med : )

Bäst

Världens bästa Niklas är påväg hit, tjöta, tjöta. Det blir bra : )

Håll i dina vänner, min vän.



1,2,3 B

Jag har verkligen jätte tråkigt, så jag skriver massa inlägg, här får ni tre bilder till : P


>

>

Uttråkad till max! Jag får läsa en bok eller något..

Pretty Shoes

Skorna, ja, jag vill verkligen ha dom, men är dom värd 900 spänn? Tycker ju dom är så fina! Men jag kanske kan köpa dom som grattis-till-mig-själv present när jag får jobb? Dom är fortfarande höstnyheter så dom försvinner nog inte riktigt än.. Vad säger ni?




Sitter här

Nu sitter jag här på mitt rum igen, lite ont i magen och lite nedstämd efter just sett sista avsnittet av Sommar med Ernst. Som sagt innan i tidigare inlägg tycker jag Ernst lägger fram allt såfint, man får verkligen känslan i kroppen som han beskriver så bra. Jag gillar Ernst.

Här är tändsticksaskar man kan köpa med små bilder på Ernst och citat han sagt i sina program.
Ett roligt citat från kvällens program "Mitt huvud är som en propeller"

    

Första asken står det "Det är som om att ute och inne vill varandra någonting"
Andra asken står det "Åh, kära nån, vilken dag. Jag är så full av intryck"
Tredje asken står det "Här kommer huset att trivas bra, här kommer jag att trivas bra. Och vad kan det bli då? Jo, bara bra"

Den där morgonen

Kom på att jag glömt lägga upp bilderna som jag var ute och tog i onsdags morse!
Här kommer dom : )


>

>

>

>

>

>

>

>

Moln i Photoshop

Försökte mig på att göra moln i Photoshop, gick väl hyffsat : )


Pride bilderna

Nu jäklar har jag laddat upp bilder i säkert en timma, men då på bilddagboken. Jag ber er som vill titta på bilderna från min resa i Stockholm och Pride paraden gå in på 

http://bergmanbob.bilddagboken.se

Klicka sedan i den lilla almenackan till vänster på 2 augusti. Där har ni måånga bilder att pröja igenom : )

Gbg - Sthlm Tur & Retur

Nu är jag tillbaka fårn Stockholm och Pride :) Det var gör kul! Vilken stämning! Jag har ju bara varit i Stockholm en gång innan men det var för många många år sedan, men nu kan jag allt runt centralen och Sergels-torg iallafall :D Mycke folk var det och jag är helt utmattad, tror Bella också är det, blev en del skratt och fniss idag, bland annat pga dåligt lokalsinne, roliga gaymänniskor i sina utstyschlar, prata med grov göteborska och flaskor på tåget som flyger fram till sätet framför så vi skämde ut oss totalt. Bilder kommer, jag lovar, men nu vill jag sova.

Om en timma

Om exakt en timma sitter jag på bussen in till stan för att träffa Bella och tillsammans därefter ta tåget till Stockholm och se på Pride paraden : D Jag är väl lite nervös, både för bussresan, tågresan och paraden och hemresan : P Jag gillar inte buss, tåg eller mycke människor, men det ska nog gå bra, jag har ju Bella : )  Jag har också kommit till underfund med att jag förtjänar så mycke bättre, ja ni vet säkert vad jag pratar om. Någon som förstår mig, och som jag förstår, ingen jäkla mussla som inte går att prata med utan att denne blir arg och inte kan uttrycka sina känslor. Ta detta som mensbloggs-inlägg, det ska vara nyttigt. Vräka ut sig på bloggen och sedan ta bort inläggen när man inte känner så längre. Jag vet inte det där med Falkenbergs-resan, känns ju som en piss i havet eller något, helt slöseri, det var ju så bra då, men nu blir jag bara arg och sur när jag tänker tillbaks, falskt alltihop. Nu ska jag upp och äta frukost och sen åka till huvudstaden! Blir väl inte att ta med sig stora kameran, det regnar här nu, men tänk om det blir så fint väder då? Jag vet inte, beslutsångest! Frukost först så får jag tänka..

PRIDE

I morse gick jag upp ändå, ut och gick promenad. Har bokat tågbiljett till Stockholm imorgon också så jag och Bella ska kolla på Pride paraden : D Hemresan har vi inte fått till än, ska boka sista minuten vid 18 då dom släpps. Om vi inte får billig hemresa så får vi sova över hos Bellas släktingar som bor i Täby utanför Stockholm. 
Vi får se vart det leder, kul blir det nog iallafall!


         

RSS 2.0