Lilla du

"Jag älskar dig du lilla" Vad glad och ändå känslosam jag blev när jag hörde orden, jag är inte gjuten i varken sten eller i bomull. Ta det som ni vill. Som ni vet har jag blivit singel igen, vi är vänner men jag känner ändå att jag vill ta bort de starkaste bilderna för att kunna gå vidare helt. Inget hatiskt eller falskt, bara männskligt.
Nya bilder kommer väl snart upp, jag och Bella har hittat fin fina tågbiljetter till sthlm, vi vill så gärna gå på Pride! Får se hur det går, om det blir något av det, tror det skulle vara hur jäkla kul som helst : D

Adrenalinbad

Ojoj, har precis varit och badat med allas våran Josefin, vattnet var jätte härligt, inte till en början, men efter man tagit några armtag så var det faktist nästan varmt. Vi hade lite simtävling, pratade livet och flöt runt i vattnet. Väldigt givande måste jag säga. Sedan när det var dags att åka hem igen, rullade vi ner rutorna hade stereon på högsta volym och whitney houston sjunger för full hals när Josefin trycker gasen i botten på den gammla audin. Vi svischar förbi alla träd på de små krogiga landsvägarna. Härligt, adrenalinet sprutar i blodet och jag känner mig glad och jag och Josefin skrattar, men jag erkänner, jag var lite rädd också, så jag sa till henne några gånger att det gick för fort, hon saktade ner lite och allt blev bra : ) När jag satt där i bilen tänkte jag att jag behöver minst en adrenalinkick varje dag iallafall, det blir ju gott i kroppen efteråt och man känner att man lever, här och nu. Jag kan få goa kickar av bra musik på hög volym och jag kan sjunga med och röra mig till musiken, jag kan få kickar när jag är ensam hemma och sjunger högt till musiken på radion, blir jätte glad och dansa fult för mig själv. Herregud, känner precis att jag får såndär blodsmak i munnen, eller från halsen är det väl mer, riktigt äckligt och jobbigt är det, och det var längesedan jag hade det. Kan det bero på att jag varit så ledsen idag efter "beslutet"?



05.15

Var ute och fotade tidigt i morse också, äntligen, min självdisciplin har väl inte varit den bästa men imorse kom jag upp, 05.15 och jag gav mig iväg mot de stora skogarna och vackra ängarna. Bilder kommer kanske, det var ingen lyckad tur idag eftersom det var gråmulet när jag kom fram och nästan ingen sol eller dimma, men jag fick väl någon bild iallafall. Ska lägga in dom på datorn och redigera, snart! Eller imorgon, får se om Josefin vill hitta på något först. : ) 
Och förövrigt har jag gått och blivit singel : /

Bilder från Falkenberg

Här kommer lite bilder. Okej, det är ganska många bilder, men tänk på att det var några dagar jag var bortrest också. 
Titta och njut, om du vill.



>
>
>

>
>
>

>

>
>

>

>

>

>

>

>

>

Gröt, bröd och fibrer

Humm.. Nu ska jag gå och lägga mig lite tidigare än jag brukar, för imorgon kommer söta Per och jag tänkte att jag skulle hinna träna innan jag ska möta honom i stan kl 12. Så upp tidigt, kl 9 för att vara exakt. Det är ganska tidigt för att gå upp, jag brukar vara vaken, känna att jag kan gå upp, men jag har ingen anledning att göra det, så jag somnar om istället, och går upp vid halv 12 istället.
Idag har väl inte varit den bästa mat dagen heller, om man jämför igår, så var igår väldigt bra, för bra, ja just det, för bra. Åt för mycke så det ville ut igen. Vill inte säga upp för då blir det så negativt laddad fras. Jag åt gröt till frukost iallafall. Tror inte gröt är så bra heller, såg Oprah för en vecka sedan kanske, och där sa dom att många kvinnor har ökad känslighet mot fibrer, så för att testa så ska man utesluta fibrer i kosten, jag äter ju nästan bara fibrer! Mycke knäckebröd, grova smörgåsar och numer gröt också. Om man är känslig mot fibrer och man testar att utesluta det så kommer man känna att magen inte är så uppblåst och så. Värt att testa! Men vadå? Ska jag käka vitt bröd nu då eller? 
Bläh..


Jag kanske ska börja leva på jordgubbar istället?



Den där tjejen

Jag är en medmänniska, är du? Jag ser nog mig själv som den lille psykologen i kompiskretsarna, den lilla psykologen som vart med om allt själv, om inte så kan hon sätta sig in ganska bra, jag är dendär tjejen med mycke empati. Oftast är det väldigt bra att ha tycker jag, ibland är det bara förjävligt..

Moster tror att jag kanske har magkatarr. : (
Kolla fass och alla andra sjukdoms sajter tills vidare nu då!

Mat

Vad ska man säga? Ät aldrig för mycke, då mår du inte bra. 

Herregud..

Dålig uppdatering

Jo, och jag ber om ursäkt för det. De senaste dagarna har varit, ja vad ska man säga? Lärorika? Konstiga? Jag har lagt svart på vitt när det gäller mat och i söndags åt jag nästan bara godis, mådde pyton och fick då min egna spark i rumpan för en hälsosammare livsstil. Så igår var det gröt till frukost, inget godis, lax till middag och popcorn till kvälls filmen. Hallonsodan kommer jag inte ifrån, något får jag allt unna mig. Jag har inte gått upp än, men efter detta inlägget ska jag upp och göra gröt. Idag ska jag ut på stan med lollo också, köpa lite underkläder och förhoppningsvis ett skärp och kanske en stor skjorta på myrorna. Vi får väl se hur det går. 
Lördagen den 19, nu till helgen alltså, då händer ju bannemig precis allt. Det är fallens dagar i Trollhättan då massa bra band spelar, grannen ska ha fest och då skulle jag kunna vara barnvakt, lollo ska ha maskerad och jag och Per ska till Falkenberg på minisemester. Eller det var tanken, men farmor ringde här igår och jag lyckades få byta dag till söndagen istället, vilket var jätte bra. Hade ju inte varit fel att vara barnvakt, jag tycker grannbarnen är så himla goa!
Jag har kollat runt på platsbanken också, eftersom jag är arbetslös får jag gå ut och kolla där med jämna mellanrum. Men jag är arbetslös för att jag vill det, jag måste ta sommaren ledigt för att hitta mig själv i all min stress. Det blir bra. Jag hittade främst två jobb jag tror jag skulle gilla mycket, båda var för utbildade barnskötare, vilket jag är, en på en förskola i Uddevalla, då förskolans inriktining var naturen, alltså är de ute mycke, det var ett deltidsjobb också, kanske kan vara bra att ha i början. Det andra jobbet var i Borås, på en neonatalavdelning på ett sjukhus. Neonatal är en avdelning för förtidigt födda. Jag har ingen erfarenhet av förtidigtfödda men jag är ju en hungrig varg för kunskap. Sedan i och med att jag varit på hjärtavdelning så kanske jag kan vara lite inntressant? Eller? 
På torsdag kommer älsklings Per! : D Tänkte på det igår, det är så konstigt fast ändå så underbart att han vill vara med just mig, jag vet vad han har för vänner, sådana riktigt snygga, hur-roliga-och-crazy-som-helst kompisar. Sån är ju inte jag, Per är sådan. Jag vet inte vart jag vill komma, men jag är lycklig : )


Här är en bild från min och Per's utflyckt till Halmstad : )


Skönhet är bara ett äckligt skal

Det kom jag precis på. 
Tolka hur du vill.


Jag har blivit så anti nu. Men det går över om ett tag. 
Ikväll om ingen drar med mig ut så ska jag spela sims hade jag tänkt. Kanske läsa den där boken också. Vi får se. Nu ska jag ut på promenad!

Tjing på dig

Who wants to live forever

Städar lite samtidigt som jag lyssnar på Queen. Antagligen det bästa bandet genom tiderna, fast det säger jag om många band, men detta band är bland de i toppen. Lyssnar just nu på "Who wants to live forever" som är en så jäkla fin låt. Kollade texten på ultimate-guitar.com och hade gitarren och sjöng med, sen kommer gråten, helt okontrollerat, vad mamma har berättat för mig är att pappa var inte så rädd för döden, han hade hört i och med sin diabetes att han skulle vara blind vid 30 år, och att han inte skulle bli så gammal. Jag har Queens låten på repeat och gråter i repeat, alltså om och om igen. Hru skulle mitt liv se ut om min pappa levde? Jag har drömt många gånger att han bara varit bortrest i många år, att han lämnat mamma ect.. Tänk om det var så enkelt? Vet inte vart jag vill komma med dethär inlägget, om det hade något mål eller någon mening, bara att jag ska skriva av mig lite. 

Man kan inte få allt.

IKEA forever in mah design heart

Jag vill åka till IKEA. Köpa fina möbler att ha till mitt rum och min framtida lägenhet. Ajaj. Jag har väl pengar till det, men jag ska göra så mycket annat i sommar så jag borde spara dom pengarna. Sen har jag ju inget jobb heller, jag funderar på att söka jobb till IKEA, kollade deras hemsida om jobb, och det fanns ganska mycke jobb fast inte här i närheten, utan det är isåfall om jag flyttar. Jag vet inte riktigt hur det funkar, måste man ha jobb innan man köper bostad? Det är väl ändå bäst, men om jag skulle flytta pga ett jobb så kan jag väl inte bo på varndrarhem i tre månader för att vara säker på att det funkar så att man sen kan köpa bostad? Det låter ju lite konstigt, eller? Jag var inne på fastighetsbyrån och kollade runt lite på lägenheter, bara för skojs skull, hittade en så jäkla fin etta i sthlm, jag har ju alltid velat ha en tvåa men denna ettan var så fin, jätte stort fönster och så var det ett sovloft inbyggt i en vrå typ, om rummet var i en rektangel så var det en rektangel till för sängen om man säger så, och så var det en jättefin trappa, alltså riktig trappa upp till sängen också. Gör fin och gör billig i månadsavgift. Men det kommer fler lägenheter, det kommer fler jobb. Jag vill om jag inte får jobb på IKEA, jobba med barn, där är det så bra energier och glada barn, visst kan dom skrika och gnälla ibland, men det gör väl vuxna med?

Jag vill ut ikväll också, ut och träffa folk och ta en drink. Ingen som vill ta med mig ut?

Tråkigt vs Roligt

Idag var jag med Lollo (se lollois.blogg.se) vi var båda tråkiga och kollade på Casablanca som slutade tråkigt. Det var tråkigt väder och jag hade tråkigt ont i ryggen. Men se fanns det några vändpunkter, så som Lollos mammas fyllebild som lollo beskrev så bra, roligt test med mycket roliga och sannolika svar och roliga bilder där mitt hår liknar raggar frisyr med mycket brylkräm.


Vi gick till bibloteket en sväng också, på vägen dit sa Lollo några fina ord som kom direkt från hennes fantasy hjärta
"Böcker är magiska"



Här är Lollo och jag, fast det var på en annan ROLIG dag, då det hanns med både IKEA och fotbolls EM på Avenyn

Ghostbusters och så lite Ernst

Har helt plötsligt fått ont i halsen, typ jätte ont! Vill inte bli sjuk nu :(
Har varit hos Niklas en sväng ikväll och vi tittade på Ghostbusters. Den var nästan lite läskig! Kommer inte alls ihåg att jag sett just det läskiga när jag var mindre. Stora äckliga monser och sånt, de gröna spökerna var ju ingen fara, men de andra "hundarna" och skelettet i taxin? Usch.. Sen masserade Niklas mig, herregud, jag har ju inga axlar kvar! Känns inte som att de finns, så lätt och bra har det blivit. Hadde nog miljoner med knutar som han löste upp med jäkla hård massage. Ont gjorde det men det blir så bra i slutändan.

Såg sommar med Ernst igår också, blir nästan tårögd när han beskriver alla känslor så bra. Som när han pratade om golvet han gjorde om. Då sa han något i stil med "Så man får bort denhär gammla heltäckningsmattan och får fram detta vackra trägolv, hela rummet blir mer trä, det känns så bra med fötterna mot trägolv" Ungefär, kommer inte exakt ihåg, men det var så han menade iallafall, och jag tycker han beskriver så fint. Jag gillar Ernst. Sen att många inte gillar honom, det struntar jag i, han fångar känslan i allt och han pratar med passion för färg och form. Det gillar jag att lyssna på. Det är som klassisk musik man får gåshud av.

Halsbanden

Idag har varit slappis-dag hittils, jag gick upp kvart i 11 och gjorde frukost, gick upp hit till min säng och min dator igen. Sen, vid kl 14 gick jag ner och tänkte att jag ville göra mig lite fin, så på med foundation och puder, sen massa massa mascara på bara de övre ögonfransarna, då tog jag fram kameran.


>

>

>

>



Såg lite på Top Model Canada igår, där de tog ansiktsbilder, de va så ljusa och fina, så jag ville också försöka mig på.
Tyckte jag lyckades ganska bra, jag är nöjd iallafall : ) Kan säga också att jag efterlyser modeller. Bara för skojskull, så jag kan lära mig mer. Hör gärna av er om ni är intresserade : )


Nu är det också slut på latdagen, nu ska jag ner och käka något lätt, sen ska jag ut och jogga!

Ha det gott gott folk!

Goda nyheter

Läste precis en artikel eller inlägg på http://www.godanyheter.nu/?p=8

Först blev jag helt ställd, det var ju som jag! Fast sen såg jag, nej, inte riktigt, att hon inte kan behålla maten, det kanju  jag. Men det är ändå lite samma grej, fast jag har inte sjunkt så långt ner heller. Ibland är det bara förjävligt, inte så att jag vill dö, men jag kan också få sådana hopplöshets känslor och bara gråta, x antal gånger förra veckan till exempel. Jag känner nog också igen mig lite i det där att ha ett mål med dagen, som att träffa någon eller så, bara ett mål så man orkar gå upp, annars kan man lika gärna ligga kvar i sängen. Jag har inte haft ett "mål" på flera dagar, hela förra veckan, kanske därför jag gick upp först 12, fastän jag kanske vaknade vid halv 11 men att jag bara suttit med datorn, men inte äns då gjort något speciellt. 
Om ni inte läst artikeln tycker jag ni ska göra det, det står om annat också, egentligen ska väl sidan heta "dåliga nyheter" men att dåliga nyheter kan bli lite bättre om man läser där, om hur andra har det och hur de tar sig igenom svårigheter.


Lev väl

The opposite of hallelujah

Här sitter jag och njuter, har tänt en rökelse och halvdansar reggae till Jens Lekman som jag inte hört sen i vintras, det var den musiken som lyste upp hela min vinter. Så underbart, så ljust och fint, jag blir så glad av hans musik. "Kanske är jag kär i dig" är en av mina favoriter, sen är "The opposite of hallelujah" väldigt bra också. 
Banan äter jag också, det ska tydligen vara något ämne i banan som är depression dämpande har min lilla moster sagt. De senaste dagarna har jag väl varit lite deppig, är lite nere för att jag inte kommer träffa min sötnos på över en vecka.
Jag behöver komma ut! Träffa människor, och det ska jag göra, jag och lollo ska hitta på något, men det är en dag av 11 dagar som det är kvar till Per. Jag vill ut i helgen, folk jobbar bara hela tiden. Det gör ju inte jag. Men det är bra för mig, nu. Jag behöver hitta mig själv och lära mig mer om min stress och hur jag ska hantera den.

Nu är jag iallafall väldigt glad för jag lyssnar på väldigt glad och uppiggande musik! 


Jag har fått orken att redigera flera veckors bilder också, är det någon som vill att jag lägger upp bilder så ni får se? :)



Och kom ihåg folk, Ni är orginal, det finns ingen som Er. Varken bättre eller sämre. 
Var Dig själv, Du är Du <3

Bruce Springsteen

Igår såg jag The Boss. Och hjälp vad bra det var! 
Hela bussresan in till stan och så gick bra, så jag beslutade att gå på konserten. 
Dom öppnade med "Born in the USA" och folk blev helt i exstas, liksom jag, liksom Johannes som jag gick med. För honom är Bruce kung. Han har till och med en likadan gitarr som Bruce har. Lite häftigt ändå!
Bruce spelar ju idag med, det är väl på sluttampen nu. Bruce har aldrig haft förband på sina spelningar utan spelar istället i 3 timmar, vilket är ungefär 150 låtar har Johannes sagt. Att man orkar spela så länge? Det är ju helt ofattbart för mig, när dom börjar svettas efter andra låten.
Sedan spelade han "Radio nowhere" och sedan en massa andra låtar jag aldrig hört. Men det var mysigt, det var bra. Stämningen i publiken var oslagbar.
Spelningen sändes i direktsändning på TV också. Såg ni när Bruce high-fivade en liten kille på ca 5år? Alla i publiken bara "Aawh!" Så gulligt. Häftigt att han var så nära publiken med. Hängde sig ut över och lät en kille ta micken en gång till och med när han skulle köra solon.


Kolla på aftobladet om inte annat! Dom har video på de tre första låtarna. 
Och där ser ni med micken också:)


Gillar inte Bruce mindre nu iallafall!

10 Eiffeltorn i Paris?

Det trodde en kille i denna youtube klippet. Jag höll på att dö av skratt ett antal gånger!
Visst tror man att amerikanare är lite tröga i kolan? Tror man inte det så kommer beviset här

http://www.youtube.com/watch?v=fjuNgBkloFE

Nervösch-es

Snart kommer han dendär killen från Gävle. Så vi ska åka till Ullevi och kolla på Brucan. Jag är fan nervös:( För vad vet jag inte. Men att, ja, det var så längesedan jag träffade honom. Inte för att jag känner något för honom, men jag lämnade honom kanske inte på bästa sätt.. Kul att hans föräldrar kör honom också. Hit, lämna av honom. Han skulle ju sova över också. Men jag orkar inte med det så vi löste det på annat sätt, vilket känns väldigt bra för min del. Inte så instängd liksom.

I mitten av filmen

tar jag en paus. Dels för att stänga dörrarna och göra iordning mig för natten. När jag står och borstar tänderna känner jag vilken lång dag det varit. Vet inte om jag gilar det eller ej, men det var längesedan dagen kändes såhär lång. Kanske för att jag fått väntat mycke på att den hunden vi passade, att hennes matte skulle komma. Idag gick jag upp vid halv 11, efter att mobilen ringt och försökt att få mig gå upp i 2 ½ timme. Nu sitter jag här i sängen igen, med min laptop, 12 timmar senare, men jag har varit med om mycke längre dagar. 
När jag stog där och borstade tänderna så kände jag mig också väldigt ensam. Mamma är inte hemma, kommer hem först på Söndag. Imorgon ska jag på Bruce som sagt i tidigare inlägg. Jag är lite kluven hur jag känner inför det. Sedan att min mage ALDRIG vill vara min vän. Och då menar jag ALDRIG. Jag får väl åka till vårdcentralen nästa vecka då.. Men jag vill verkligen inte : ( Min moster har sagt att de kan inte göra några undersökningar om jag inte går med på det. Men om dom tror att det är något så måste de ju ta prover för att se om det är något fel med mig. Kanske jag bara har känsliga tarmar som någon sa en gång. Jag behöver en ordentlig kram, och ett ordentligt snack med någon bara för att få ur mig allt. Hela mitt hjärta är kaos, jag har så mycke känslor så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, slänga en vas i väggen eller om jag ska be till gud. Men jag är inte troende. Vart alla känslorna kommer från tror jag är för att mamma är borta, hon har varit i Stockholm i 4 dagar nu, jag vet inte, känner inte att jag saknar henne på det sättet. Men jag gör väl det. Även fast vi bråkar ibland så är hon alltid min mamma<3 Sedan saknar jag Per också<3 Och såklart pappa<3
Sedan har jag tänkt idag när jag åkte till ICA, tänkte på pappa, känns inte som jag tänker på honom lika mycke nu, om det är bra eller dåligt vet jag inte, det kanske bara är sådana perioder man har ibland, ibland tänker man mer, ibland mindre, samma med mitt mående, ibland mår jag bättre, och ibland sämre. Jag är seriöst trött på att må dåligt jämt och ständigt, då skulle min kompis Niklas säga "Du mår dåligt för att du tror att du gör det" Han kanske har delvis rätt i det. Men sen kan jag väl inte inbilla mig att jag har krampont i magen x antal ggr i veckan? Okej, krampont kanske jag inte har så ofta, men varje eller varannan dag har jag ont i magen. Eller inbillar jag mig? Som idag, ok jag har inte ätit världens hälsosammaste mat och kanske inte exakt regelbundet, men hur ska jag kunna ta mig igenom livet utan att få äta lite oregelbundet? Jag har varit ute på promenad idag i hettan, trodde jag allvarligt skulle dö av svett. Jag hade med mig vattenflaska under promenaden och jag har druckit bra med vatten idag, sedan har jag druckit både proviva och fil idag. Sedan käkat frukt och middag samt frukost och kvällsmaten kanske inte riktigt var kvällsmat, det blev lite reisen och polkagrisar som sköljdes ner med hallonsoda. Vad är det idag som jag ätit som fått mig att få ont i magen?

Jag får ta "Mag onts-bakterien" på magen och titta vidare på filmen.




Film mys

Nu har jag skurit upp en nätmelon, jag har riesen choklad vid min sida och hallonsoda att släcka törsten med.
Nu ska det bli myskväll med mig själv! Gotta till det och ha det bra. 
Det är fortfarande för ljust för att tända ljus, så det får jag väl göra i vinter istället. 
Jag rekomenderar ALLA att ha filmmyskväll med sig själva. 
Lovar att du inte kan få bättre sällskap ;)

Roliga dagar

Jahopp.. Att vara ensam hemma kan tyckas vara helt underbart. Men är man arbetslös student och alla kompisar är på festival eller är sjuka från festival eller helt enkelt är borta av någon anledning så kan man bli väldigt rastlös. Samtidigt som man blir helt utslagen av det varma vädret. Och när det är klassisgt svenskt regnväder blir man trött och utslagen av det med.  Jag är trött och saknar Per som åkte igår. CP. Våra intesialer:P Haha, eller PC.

Imorgon är det Bruce Springsteen. Mannen. Hjärtat. Dendär killen som fick hela Sverige att sjunga "EVERYBODY'S GOT A HUNGRY HEART" någon gång på 1900-talet.
Jag frukar att jag kommer bli stressad. Som vanligt. Jag kommer säkert få sälja biljetten och åka hem. Eller kanske gå på dendär spelningen som bara kostade 60 kr på Puservik vid Järntorget. Det är ju också något. Men jag vet inte. Kanske kan ta Bruce först och sen till Pustervik och ta några goa drinkar? Eller så skiter sig allt och jag åker hem pga stress. 

Men jag är positiv.




You put me in the magic position, darling

And i don't know if i like it, cause now you have so much power, over me.



Ork

Hipp hurra morsan är ur stan! Men ändå är jag så jäkla trött. Huset är rena helvetet, alltså jätte stökigt, och då är det inte jag som stökat till det, nej, när jag kom hem från min lilla moster i falköping så möttes jag av en städerskas värsta mardröm, stöket.
Det som behövs göras är:

- Klippa gräsmattan
- Dammsuga
- Tvätta
- Skura golv
- Grovstäda mitt rum
- Se till att hundarna mår bra
- Se till att Per som är på besök mår bra
- Se till att jag mår bra

Allt detta gör jag inte för att det behövs, jag orkar inte ha massa skit runt mig bara. Det ska vara rent och snyggt, så är det bara, det funkar inte riktigt annars.



RSS 2.0