Borta puts väck!

Ja så var domedagen kommen för mitt hår. Idag föll det till golvet för att aldrig känna vinden smeka de igen.
Men jag gillar resultatet! Här kommer bild



klippeklipp

Åh herregud, nu är tiden bokad, tydligen hade hon fått ett återbud så det blir att jag klipper mig IMORGON!

Jag är nästan lite nervös ^^,

Dans är Livet

Ja, dans är faktist livet, det är extremt kul, det är bra för kropp och själ! 
Jag måste ta upp dansen igen, jag går ju ner mig här hemma..


Lindy Hop, det blir nästa mål, det ska jag kunna innan jag dör.
Här har ni video med dansen.


30 - 70 kanske?

Förkyldningen är bättre, och det lutar mot kort hår. Ojoj, jag är nästan lite nervös, fastän jag inte beställt tid än^^

1, 2, 3 Kör?

Okej, ska vi satsa?
Köra som Agyness fast lite, liiite långre lugg? Men bara lite.
Jag har ju mycke hår mitt på huvudet sa en frisör en gång, så det borde väl funka med mina virvlar och tjofräs?



Värre

Halsen blir bara värre och värre, mådde så illa förut vid middagen så jag tog ett bad, höll på att somna och kände mig inte riktigt fullt medveten. Usch. Jag ligger i soffan här nu och kurerar mig med kiwi, te, chips och massa massa halstabletter. 

Jag funderar fortfarande på korthår. Jag vill ha coolt hår, som är relativt lättskött, inte behöva platta hela tiden som jag behöver nu. Förslag? De som jag skrev i tidigare inlägg känns inte helt 100, vad säger ni?

Mässa och Håkan Hellström

Idag har varit väldigt hektisk, men väldigt kul! Åkte in och gjorde längre intrevju med Herman Lindqvist idag, inte hunnit redigera bilderna från det än, sen såg vi Lasse Brandeby så det ställdes två snabba frågor till honom. Sen kändisspan. Orkar inte ta det nu, iallafall, sen åkte vi till mölndal och åt och tog det lugnt i någon timma sen in i storstadsjungeln igen. Klockan började närma sig 19 och det var ju den stora dagen, den stora dagen så Håkan Hellström spelade på Liseberg. Ja, och glidare som jag är fick jag stå i pressdiket och fota, här kommer bilder!
















Får lägga på en sån där liten ful logga på alla bilderna så inte folk går och tar dom. =/
Extremt kul var det vilket fall! :)

Mässan

Nu blir det till att sova för imorgon blir det mer intervju med Herman och mer mingel på mässan. Grrreat!

Bylund, Lindqvist, Törnblom

Idag har jag varit på Bokmässan, det blev snabba ryck då vi skulle ha en intervju med Peter Stormare kl 15 och en kvart frammåt, stressade i 20 minuter och åkte lite lite för fort in mot stan i min lilla clio räserbil. Sen ringer den pressansvariga och säger att det blivit fel med tiden, att han hinner inte för att han skulle till någon inspelning. Jahopp, men det var nära :P
När vi mötte Mikael satt han i en ring med Jan bylund och någon annan kille och pratade goda nyheter. Tidningen jag fotade idag heter Tillit, det är en nyhetstidning som bara innehåller goda nyheter, den är mycke till för barn fattade jag det som. Efter de pratat en stund skulle de dansa i en ring, haha! Det var jätte fint:) 
När vi avslutat det samtalet kom en mycket stilig herre, nämligen Herman Lindqvist. Det var något speciellt med honom, hans energier var väldigt lugnande, han kändes väldigt världsvan, vilket han också är! När han tittade mig i ögonen märkte man att han la märke till mig, man var inte osynlig på det sättet som andra kan få en att känna.
Efter Herman så skulle vi gå ut för att få lite luft, i snurrdörrarna så såg jag Mia Törnblom, jag tänkte att jag måste fråga om jag får ta en bild på henne, samtidigt berömma henne för hennes böcker som jag läst. Hon tackade så mycket och bliev väldigt glad, sen tyckte Mikael att vi skulle intervjua henne med och så blev det. 
Tre kändisintervjuer på 1 timma, det är väl inte så dåligt?

Här kommer blider :)

















It's freezing

Usch, jag är väldigt förkyld och jag dricker massa te och försöker mysa till det i soffan med filt och titta på idol, men ja, halsen vill inte, det är kallt och det har gått hål på mina favoritstrumpor.


Det är kallt ute nu, ta på dig en halsduk.



Allways A Bad Hairday

Ska jag klippa mig korthårig, ska jag inte klippa mig korthårig? Klippa mig ska jag iallafall, kanske den vanliga pagen igen, eller, det snygga korta. Jag har lite beslutångest.

Nu har jag fått ganska långt hår, det är inte längre någon page, jag har sådär klippt på sidan och min långa snedlugg.



Sedan har jag en jättedum virvel i min lugg också, så jag kan inte ha håret hur som helst, så om jag skulle klippa luggen kort så står den rakt upp:P så halvlång lugg får det allt bli.

Här kommer korta frisyrer JAG tycker är ganska snygga, frågan är om jag skulle passa i det, vad tror ni?

1

>
2

>
3

>
4

>
5

>
6




Eller ska jag ha det gamla vanliga pagen?

 

Liksom Rockfoto

Hallo! Tänkte visa er en bild från i lördags på spelningen..



>

>
>

>

>


KristianA

Nu är jag SÅÅ glad! Var ju i Trollhättan med vän Bella och såg Kristian Anttila, det var hur bra som helst! Stog längst fram i mitten och allt var bara så bra så bra. Efteråt så pratade vi lite och jag ville ha en plansch signerad, han kom ihåg vad jag hette!:P Har mailat med honom på myspace och skrivit lite på msn, skulle fota en gång på Sticky men så hade jag inte åldern inne så han skrev upp mig på fotogästlistan men så ställde mitt sällskap in i sista sekund och då vägrade mamma släppa iväg mig. Suck! Haha! Såg honom förra året på Liseberg vilket var den mest tråkigaste spelningen jag någonsin varit på, alla var tvungna att sitta på bänkar, iaf så fotade jag då och skickade bilderna till deras myspace. Blir samma denna gången om det blev några bra dvs. Nu ska jag sova iallafall, så blir till att redigera bilderna imorgon.

Fast imorgon, eller idag blir det, så ska jag till världskulturmuseet och fota, det ska vara någon fredsdag med fokus på stresshantering fattar jag det som. Så jag ska dokumentera där med min kamera och så. Ska bli spännande :)

Duktigt Cecilia

Åh nu har jag varit duktig duktig, klippt gräsmattan för antagligen sista gången detta året och jag har dammsugit hela nedervåningen och gjort iordning fint. Mamma tycker jag är så lat eftersom jag går hemma hela dagarna och huset ser ut som det gör. :P Jag vill FOTA, modeller, kom igen, visa framfötterna nu! Jag har massa ideér.

Imorgon är det utgång, till Trollhättan av alla ställen, men det finns ett skäl, Kristian Anttila heter han, så det blir livespelning i Trollhättan för hela slanten, ta tåget dit och dansa loss till glad indiepop, härligt!


Här är en av Kristian Anttilas nya låtar, Västra Frölunda heter denna.



Fotoskola?

Ja, jag frågade ju för några veckor sedan om någon skulle vara intresserad av fotoskola här på min lilla blogg, det är en som svarat och ja.. Haha! Vi kan ju ha en liten lektion så får vi se om jag får något feedback på det :)

Generationer

Lite gamla bilder som jag vet att min moster iallafall vill se :)
Här är jag hemma hos min mormor och morfar och kollar på OS invigningen och fikar.

Bilderna ser väldigt dassiga ut ser jag nu, ha överseende med det.



>

>

>

>

>

>

>


På vägen hem tänkte jag se om det fanns några blåbär, men det gjorde det inte ..

19

19 fick dagens rubrik heta, jag och min mor har ett litet internt skämt :P

USCH nu säger en vän till mig att han sett på text-tv att svartaänkan har övervintrat i Sverige! Vi har många spindlar i vårt gamla hus här, uuusch:( 

Idag har jag fotat, ganska mycke faktist, va ute i en av de gamla ladgårdarna och fotade. Kommer lite bilder. Förövrigt har jag mycke insperation nu så jag ska råffa tag i Sofia ( www.kumpumaki.blogg.se ) och fota henne tänkte jag:)



>

>

>

>

>

>

>




Mörker

Jag är ju inne mycke på bilddagboken och en vän där hade fått ett mail och såhär löd det: 

Detta är ett upprop om att släcka ner världen under 10 minuter Den 17 september 2008. 
Från kl 21:50 tills 22:00. Då släcker vi ner allt elektriskt ljus och alla elektriska maskiner som vi kan. 
Låt oss uppleva vår planet i mörker, ge oss själva ett andrum. 
Om uppslutningen blir stor så kan energibesparingen bli enorm, även om bara för 10 minuter.

Jag tycker det låter jättebra så kl 21:50 till 22:00 ska det vara svart här. Svart svart.
Tänk så mycke man skulle kunna spara in om alla gjorde så en gång i månaden, bara 10 minuter. Häftigt ändå.


                          

Sjuk och sjukare

Skulle vart barnvakt idag någon timma bara, men oh, jag håller på att bli sjuk tror jag. Dunkar i huvudet och ögonen svider, har druckit två koppar te med honung med euqalyptus(stavning?) i. Det känns bättre då, strepsil i munnen och bra musik och prata med en kille från Rumänien på msn, öva på engelskan det är bra:) Haha han är så rolig, har berättat om min stress och sånt, så säger han att jag ska räkna för att leda bort stressen, typ 
1 choklad 
2 choklad
3 choklad
 
Haha, jag fick mig ett gott skratt iallafall.

Imorgon ska jag åka iväg till ica och köpa glass, nötter, frysta hallon och annat gott så ska jag gotta mig framför tvn och bara mysa, det är det man blir sjuk för, att mysa i en soffa och tycka synd om sig själv medans man äter massa gott. :D

Kommer ni ihåg hysterin som gick runt McFly? Nu har dom kommit ut med mera, jag gillar den där "Lies" Jäkla power i den! Haha:)

Dethär med jobb, jadu, det rullar in, de har ringt varje dag nu, men jag mår ju inte helt bra så. Men jag funderar, jag kanske borde satsa på någon designutbildning? Kläder eller hem det vet jag inte, foto är ju en stor del av mitt liv trots jag inte haft kameran framme på några dagar, det har bara helt enkelt inte blivit av. Vet ju när jag var liten att jag satt och målade kläder och sånt, det är kul med design.

Men nu har jag ingen ork, har bilder att redigera men jag är trötter. Ska sy till några kläder också men det har inte heller blivit av. pust.. 
Men imorgon är en ny dag



Schleten

Jag har inget att skriva, jag är trött och tråkig. Kanske kolla bra filmer istället för att kolla Katy Perry's I kissed a girl på youtube för att jag inte orkar ladda ner den. Trött och tråkig, det är jag det. Idag fyller många år, bla skulle min pappa fyllt 54 idag. 

Här är en gammal bild på honom när han var i min ålder.

     

Oh najnaj!

Dålig uppdatering, men jag orkar inte skriva just nu, mår lite illa :( Har ju jobbat på fritids och de har haft mycke magsjuka nu, hoppas jag innte fått det med. Så jag skriver här vid ett senare tillfälle om helgens bravader.

Peace!

Kom igen då

Jogga jogga, springa springa!

Jag överlevde första dagen på jobbet, ska jobba lite imorgon med, 2 timmar bara men tydligen gör det mycke för personalen när det är mycke barn som ska hem och så.

Nu ska jag ut och jogga innan det är mörkt igen :)

J O B B !

Hihi^^ Nu blev jag väldigt glad, tänkte att min födelsedag skulle inte bli så speciell. Mamma frågade mig häromdagen vad jag önskade mig, så sa jag "Ett bra och roligt jobb" Och kan ni tänka er, det fick jag! Dom ringde från min gamla lågstadieskola och frågade om jag kunde jobba 13-16 idag, hon som ringde blev så glad när hon såg mig i vikariepoolen och ville gärna ha mig dit, och hon kommer nog ringa fler gånger sa hon med. :D Jag är superduper glad! Haha! Får jag in en fot här nu så blir det gör bra ju! Nu ska jag äta seger frukost och vara mallgroda ^^




K A O S

Okej, nu går magsjuka runt om i landet igen, jag blir så rädd att jag ska få det, dom som känner mig vet att jag är livrädd för att spy. Det är nog största fobin, min kurator tror att jag kopplar samman det med död, eftersom min pappa kräktes den dagen han dog, att jag försökte koppla ihop hans död med något och det blev kräkningarna då, att man kan dö plattfall av att spy. Men så är det ju inte, jag vet. Men någon som är innött i huvudet som man bärt med sig nästan halva sitt liv så är det klart att det är svårt att bryta fobin och tänka, nej det är inget farligt. Jag skulle hälsa på mormor på sjukhuset här om dagen, samma sjjukhus dit pappa åkte när han dog, jag klarade inte av att ta hissen upp till mormors avdelning, jag vet inte, jag var stressad och hjärnan funkade inte riktigt. Jag kanske skriver lite osammanhängade men jag får inte ihop det bättre nu. När jag hör att kompisar börjar må dåligt och känner sig illamående går det som ett skrikande eko i mitt huvud och allt är kaos. Fick reda på att en vän är sönderstressad, så jag erbjöd att han får komma hit och varva ner, jag bor ju ändå på landet. Dricka gott te, läsa en bra bok och kanske ta en lugn promenad i duggregn.


De där örhängena, ja dom har jag fått nu och här kommer bilder!
En på örhänget och en på outfiten jag hade den dagen :P


>


B e ö v l g

Okej, jag lever fortfarande! Haha, vaknade vid 12 idag, måste verkligen försöka ändra min dygnsrytm, för dagarna existerar knappt längre, man går fram och tillbaks i huset och sen är det natt igen. Jag gillade den tiden när jag somnade vid halv 11, det var alldeles lagom. När jag vaknade idag fick jag en kent knäpp jag inte haft på länge, lyssnade på min favorit Max 500. Det är så bra och jag förstår inte varför jag inte har den på mibn lilla Ipod? Så nu laddar jag ner den, men det går segt, ville ta allt i en smäll och ladda ner alla godingar som Musik Non Stop, Pärlor, Dom Andra och FF. Härligt härligt :) Oscar ringde och frågade om jag ville in till stan och ta en fika och tjöta lite, känns som en ganska meningslös dag så jag sa nej för att befria honom från min bitterhet. Jorden står liksom still, inget händer idag. Imorgon fyller jag år också, inget märkvärdigt men Josefin kommer hit och vi ska kolla på massa Sex And The City och tjöta :) Och på fredag smäller det! Försöker få tag på någon med högtalare som inte behöver vägguttag, men det verkar vara svårt :/ Har någon på Facebook som kanske har, vi hoppas på det :)

Får se vad jag hittar på nu, kanske ta en promenad i regnet? Näe det känner jag inte för, kanske jogga, kanske ta mina lila hantlar och träna axlarna lite? Vi får se, känner mig bedrövlig nu, kanske kan ta och fixa mina naglar så dom blir sådär riktigt fina. Om jag inte hittar på något kommer väl jag tillbaka hit och skriver ner mer bedrövligheter :P

Jordens undergång?

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under 

Okej, vad kul att läsa att jorden KANSKE går under imorgon. Jag vill veta om dom där forskarna tänker göra det eller inte, om det är så farligt eller inte. Men vi vet ju alla hur tidningar är, man får verkligen ta det med en stor nypa salt. Klockan 9 skulle det tydligen vara iallafall. Får väl se om jag skriver lever imorgon kväll så jag kan skriva i bloggen^^



Dagens ord: Lev varje dag som om den vore er sista! :P

ceciliaphoto.se

Har lagt till fler bilder på min hemsida, så nu känns den mer acceptabel:) Kolla in ceciliaphoto.se !
Nu ska jag göra en liten snabb workout, sen ska jag snabbt till IKEA igen och handla det jag inte hittade igår till mamma, sen ska jag möta tanten med örhängena och sen ska jag till mormor på sjukhuset. Full fart!

Underbara klackar

Kände att jag var tvungen att visa er en bild då jag har på min mina fina klackar. Det känns lyxigt med klackar.
Jätte hemsk bild, jag vet. Jag som fotograf borde veta bättre, men jag har ljusat upp den och tagit bort lite fläckar från spegeln så, ni får nöja er^^



Klackarna köpte jag på Nilson 799.-
Strumpbyxor från Åhléns 129.-
Cardigan H&M 149.-
Klänning Gina Tricot 150.-

Första, andra, tredje generation

Igår var jag ju barnvakt, dom barnen är så himla goa! Jätte mysiga och roliga, vi lekte kurragömma och hoppade på studsmatta, vi kollade på tre filmer och åt tacos och massa godis och chips. Det var en lyckad kväll ändå, inga brutna ben eller så mycke längtan efter mamma och pappa, så det tar jag som att jag är lite rolig barnvakt:) Tog lite bilder också men har inte frågat föräldrarna än om jag får lägga upp dom så det kanske kommer senare. Den minsta av de tre barnen är 2 år, ibland ville hon inte gå eller kom på efterkälken, då fick jag lyfta upp henne och ha henne sådär på höften, kände bara hur mycke jag längtar efter ett eget barn, det låter konstigt och jagvet jag är inte äns 20 än, men jag längtar tills jah blir äldre, förstår ni? Jag längtar tills jag är så gammal att jag hittat den rätta killen, då man har en fin ring på ett speciellt finger och man kanske till och med tittar på villor, den tiden då man skaffar hund istället för innekatt, ja ni förstår vad jag menar. Men hur kul är det att skaffa barn i denna värld som sakta men säkert rasar samman?

Idag har jag varit i stan en snabbis, igår köpte jag ju mina älskade klackskor men när jag testade hemma så kändes dom lite stora så åkte in för att se om 36 var bättre storlek, jag testade men fick inte tårna att bli raka i skon:P Så jag pratade med en ur personalen som sa att jag kunde ha halvt ilägg i, då blir skon en halv storlek mindre, och det blev ju perfekt! Nu kan jag ha strumpor i skorna och det passar gör bra, sen om jag lägger i iläggen så kan jag vara barfota:) Sen åkte jag till IKEA<3 såg jättefina bestick jag skulle vilja ha när jag flyttar, så kanske det blir att man får ett set av dom i fördelsedagspresent? Vi får se. Fick ett mail från örhänge tjejen på tradera, hon kunde imorgon men har inte svarat vilken tid hon vill ses, ska till mormor imorgon vilket fall som, tänkte man kunde ta örhängena på vägen då.


Bilderna på grodan dom frångat kan jag lägga upp iallafall:)


>

>

>

>




Klackar

Hallå hallå. Igår, jag vann budgivningen men inte hört från ägaren av örhängena, vi får väl se hur det blir med det, mailae henne iallafall igår och ett till idag. Om lite mer än en halvtimma ska jag gå till grannen och vara barnvakt, jag är nästan lite nervös^^ Inte varit barnvakt på flera år, men nu så. Men dom är jättehärliga barnen. Det är bara att andas och ta allt i sin egna takt. Idag var jag och köpte de älskade klackarna också, rippoff av Christian Louboutin, Nilson för 799.- Värt tycker jag.

                          

Chanel

God kväll bloggen!
Idag, ja det har inte hänt mycket. Igår var jag ju så uttråkad, kände mig nästan lite deppig, så bjöd Niklas över mig på film så det kändes bättre:) Det äckliga är att det spökar i hans lägenhet, sov över där, när jag låg på soffan och inte kunde sova, jag vred och vände på mig och somnade tillslut, sen vaknade jag av att det knakade i huset, usch. Jag ropde på Niklas en gång men han svarade inte, ropade en gång till och då svarade han, Niklas sa att det är ett gammalt hus och det kan knarrar ibland. Jag konfronterade honom med att han sagt innan att han berättat om att han sett saker, då får jag till svar "Jamen de spökar i alla hus Cicci.." Såndär jäkla noschigt, där ligger jag i soffan, livrädd, vågar inte äns öppna ögonen för rädslan av att se något slags spöke eller flygade stolar eller vad som. Det hela slutade med att jag fick sova i gästsängen i hans mammas rum, då var klockan halv 4 på morgonen.

Idag var jag ute och joggade, nyttig som jag är och framförallt tänker på mitt blodtryck. Igår var jag också ute och joggade, men då väldigt lätt, jag joggade nästan hela rundan idag *stolt* det är en lång backe på en bit av rundan där jag brukar gå upp, det är många höga träd och så är det en hage med kossor på ena sidan, där gick jag iallafall, tänkte att nu tar vi det lugnt, så jag orkar, man orkar med allt bara man tar det i sitt egna tempo. Jag tänkte på hur skönt och rensade det är för hjärnan att gå sakta i sin egen takt och andas frisk skogluft, det är verkligen som en liten terapi. Sen när jag kommit upp för backen började jag jogga med lite längre kliv och lugnare tempo, skönt! Tänka bara på andningen och känna den lungande vinden.

Nu brinner det i knutarna, för första gången är jag med och lägger bud på tradera, har fått span på ett par Chanel örhängen som jag vill ha, tjejen som äger dom bor inte långt från mig heller så det passar perfekt att jag åker och hämtar dom då jag inte förstår någonting om betalning på internet. Men nu, nu är det någon jäkel som försöker bjuda över mig! Grr. 40 minuter kvar av budgivningen så jag hoppas hon ger sig. Önska mig lycka till!

21

Nu är klockan lite över 21 och det är redan mörkt, kolsvart! Vart tog ljuset vägen? Jag är så uttråkad, i ca 4 timmar har jag inte gjort någonting, bara gått runt i cirklar och försökt göra något vettigt. Visst jag kan väl städa rummet eller något, rensa garderoben eller vad som, men det är inget jag känner för nu, jag känner nog inte för så mycke, vara med någon rolig människa och få mig ett såndära riktigt riktigt gott skratt, sådant skratt man får ont i magen av. Nu känner jag att tiden går och jag lever verkligen inte mina dag som om den vore min sista. Har jag lärt mig något idag? Jo, det har jag ju faktist, men jag vill göra något så jag blir trött på kvällen, så jag bara längtar hem till min säng och varmt täcke och mysiga kuddar. Svaret på det är ju jobb, kanske ska ta tag i och ringa till lokaltidningen imorgon. Åh, nu kom jag på! Jag tror jag ska ut och kolla på stjärnorna:D Det gjorde jag ofta med min mormor när jag var liten, satt ute på altanen insvepta i ett stort duntäcke. Men min lilla mormor ligger på sjukhus nu, kanske ska besöka henne imorgon om hon inte kommer hem snart. Näe, jag ser i gatulycktan att det regnar ute. Titta på stjärnorna får jag göra någon annan dag.

Vuxenpoäng

Har väl varit halvstressig dag, iallafall en stund, kan det någonsin bli stressigt när man är arbetslös? Var ute och joggade lite lätt idag, så kom regnet och det bara öste ner, jag och min hund Tina fick öka tempot och kom hem genomblöta innanför dörren, sen var det snabbt in i duschen, blåsa håret, jag var ganska hungrig men var tvungen att åka till banken innan det stängde så jag tog snabbt ett äpple och kutade iväg. 15.02 kanske klockan var när jag kom in på banken, så kom jag på att de har öppet längre på torsdagar. Iallafall så kom jag in där och det var samma man jag kom till idag. "Jag tror det har blivit ett litet misstag, jag var här igår och förde över 2000.- men de tycks inte ha kommit över", mannen vred lite på sig och jag tog fram pappret på överföringen jag fick igår, "Jag tror du tog ur och in pengarna på samma konto, jag kan inte sånhär men det är samma siffror, ska det vara så?" Mannen kollade på pappret och konstaterade att han gjort fel igår, han bad så hemskt mycket om ursäkt, jag sa lite blygt att jag nästan inte kom hem igår för jag trodde ju såklart att pengarna skulle vara där. Mannen förklarade sig med att han bara jobbat på banken i tre dagar, att han kommit från en annan bank som hade ett annat system. Jaja, nu är det löst vilket fall och det är jag glad över. Gick efter det till Apoteket och köpte min berocca, kassörskan frågade mig om jag hade Apotekets Plus, ett sorts poängkort, nej det hade jag ju inte, men jag handlar där relativt ofta så varför inte tänkte jag, och nu sitter jag här med ett grönt kort, jag förstår inte hela principen men man får tydligen poäng på allt man köper förutom receptbelagda mediciner, sen om man kan använda poängena som pengar vet jag inte, vad man samlar poäng till vet jag inte, men det är väl kul med poäng :) Nu fattas det bara ICA-kort och IKEA, sen är jag nöjd :) Det är väl lite vuxenpoäng att gå till banken och säga emot en bankman och sen skaffa sig pluskort på Apoteket? Haha:D

Tricky Situation

Usch, har öppet fönstret och det kraffsar och låter ute på den lilla vägen utanför. Ah nu försvann det, kanske har uteliggare på vår gata? Idag har jag iallafall äntligen träffat Sandra, vilken trevlig tjej! Hur go och skön som helst, henne hoppas jag se mer av :)  Sen inträffade en liten grej, hade tydligen bara 7.- på kontot när jag tidigare idag varit på banken och fört över 2000.-, hade handlat för max 500.- och jag hade inga kontanter, min bil var parkerad på femman och jag kunde inte betala min parkering, så fast var jag i stan, utan pengar, dåligt batteri på mobilen. Imorgon ska jag till banken och "skälla" ut gubben som tog ut och in pengarna på samma konto, så de överfördes ingenstans, vilket resulterade i jäkla ståhej för mig idag.

Snart är det lördag och då ska jag vara barnvakt! :D Kollade på platsbanken igår också, på Au-pair jobb i USA, New York. Herregud vad folk är rika, många av de som söker är jurister eller journalister och bor vid Central Park och herregud vad jag vill. Tänk, du får 1200svenska kronor i veckan, mat och rum behöver du inte betala, sen kanske schampoo och typ andra nödvändigheter får man väl själv betala men sen är resten fickpengar, tänk jobba med barn sådär, tala ett annat språk och upptäcka massa ny kultur. Jag ska bara skaffa mig mer skinn på näsan så tänkar jag nog åka iväg sen! Jag blir riktigt taggad och det hade varit riktigt häftigt. Ja herregud..

0303

Okej, jag är fortfarande vaken.. Ska upp om 6 timmar, trevligt :)

0127

Jag är trött, och jag är inte arg längre, jag har försökt sova i över en timma och jag har väl somnat men vaknat igen, brukar inte ha svårt att sova, men ibland vill det sig inte bara. Jag somnade till Scrubs förut, har vaknat och hört att det är scener jag inte känner igen, så efter somnat och vaknat så typ kanske 5 - 10 ggr la jag ner skärmen på datorn, då började det, lyssna spänt efter ljud och jag hör någon av hundarna hoppa ner från mammas säng, ändå fick jag hjärtrusning, sen hörde jag något annat, hjärtrusning, sen tänkte jag på min stress, hjärtrusning, loggade in på msn och pratade med niklas, kom på att jag kanske inte kunde slappna av för jag druckit te ganska sent så jag gick på toa, väl på toa tänkte jag på i vintras och våras då jag inte kunde sova och trodde jag skulle dö, det var då min panikångest var soom värst, jag orkar inte med att min sömn ska påverkas nu när det ändå går så bra med stressen, visst jag fick ett återfall i söndags men det betyder inte att jag inte gjort framsteg. Imorgon ska jag träffa Sandra också, en tjej jag pratat mycke med via bilddagboken, kanske är lite nervös för det? Jag vet innan jobb på ålderdomshemmet har jag bara vridit och vänt mig i sängen, antagligen av lite nervösitet. Fick lite Aha-upplevelse där, så då är det Sandra som spökar i kroppen på mig, lite konstigt ändå, eller? 


En bild får jag väl lägga upp i nattens vaka också.
I måndags tvättade jag nämligen 3 tvättar! Arbetslös hemmafru kanske?



Cecilia ser rött

Nu ser jag rött, det kommer en del ful franska i texten så om du inte gillar det kanske du inte ska läsa just detta inlägget. 

Fy fan. Jag blir så arg. Jag städar mitt rum här och hittar en gammal plånbok full med kvitton, de mesta är från cafeér och körlektioner, jag blir så arg att mamma inte ville köra med mig, jag fick arvet för att ta körkortet sa hon till sitt försvar, men det kan ju vara kul att ha ett gott startkapital när man flyttar hemmifrån också eller hur? Sen ser jag alla caféer och uteställen jag varit på, jag kommer ihåg nästan alla, de är från i våras och ett år bakåt, jag har bjudit med mig så mycke, och vart f'n är de "vännerna" nu då? Har dom varit schysta och bjudit tillbaks? NEJ! Jag blir arg och ledsen, kanske mest på mig själv för att jag varit så blind, de var inte riktiga vänner, snåla som jag vet inte vad. Och hur ser min livssituation ut nu då? Jo här sitter jag hemma en tisdag och städar, jag är arbetslös och pank. Jag kunde sparat säkert 10.000 om mamma velat övningsköra mer med mig, jag kunde sparat 1000 lappar på att inte bjuda på fika och lunch för min "fattiga vänner". Jag vill bara vrida av nacken på någon, så arg är jag! Jag vet, jag kan inte ändra på det som hänt, men ändå, jag har haft innan typ i våras en sådan down över att mina pengar bara försvann, jag förlorade ju 11.000 på att köpa den jävla kameran när det skulle komma en ny, sen gick ju priset ner på den kameran jag precis köpt och när jag skulle sälja den fick jag ju knappt något för den. Jag får gifta mig rik, men sen blir jag så arg och ledsen på mig själv för att jag fick sån panikångest i burgerking kön i söndags. SUCK! Det har ju kännts som det gått så mycke bättre nu, men så kom stressen igen. Ursäkta all franska jag har i texten. Men det finns nog inte tillräckligt fula ord för att uttrycka det jag känner just nu. Men det går över snart, som med allt.

Lite uppdatering

Ja, i helgen har hänt en del, jag var på fest i Mölnlycke, det var kul halvvägs in på festen, sen kom all dramatik, ja, triangeldramer och annat. Inte kul alltså. Sen var inget sig riktigt likt, men nu är allt löst vad jag fått veta :) Igår ringde jag till ålderdomshemmet jag jobbat på förra sommaren, hösten och vintern, frågade om de hade lite jobb men just nu hade det inte det tyvärr. Men i helgen ska jag vara barnvakt! Blev jätteglad när grannen frågade:) Då är det tre små busar jag ska passa medans föräldrarna är på kräftskiva, så det blir väl lite lagomt sådär. :)  Nu känner jag också att jag behöver städa mitt rum, så det blir väl dagens syssla. Lägger nog in lite bilder sen också på allt som jag fotat det senaste :)

.

Dålig uppdatering, förlåt. Det har iallafall hänt en jäkla massa och jag vet inte vart jag ska börja. Nu är jag för hungrig för att skriva, så jag går ner och äter frukost sen kommer jag upp igen och skriver, ok? :)

RSS 2.0