I Drömmande Tider

Raggsockar är nog det bästa som finns, nästan iallafall, och IKEA, speciellt när dom skickar ut sina mysiga julkataloger. Imorse, eller ja, för en timma sedan, så åt jag min frukost med varm choklad och kollade på Two And A Half Men, fick goa skratt och sen såg jag den underbara IKEA katalogen, gick upp till mitt rum och kikade genom, långsamt långsamt. Snart är det november, sen är det december, kanske inte blir så mycke till snö men frost blir det ju lite iallafall, det tycker jag är så himla mysigt. Allt bara glittrar och man kan glida fram på gatorna. Igår åt jag säsongens första pepparkaka också, det var julstämning på hög nivå. Underbart! Nu vill man bara ha en egen lägenhet så man kan julpynta precis som man själv vill, baka pepparkakor och bjuda över vänner att kolla på julfilmer. Åh det går sådan go varm rysning genom hela kroppen när jag tänker på det, tänk att det är bitande kyla ute, man sitter inne med en kopp varm choklad i händerna, har på sig varma raggsockar och kanske en filt virad runt sig, man är med goda vänner, man småäter pepparkakor, och belysningen är sådär underbart julig, ljusstakar, en julgran, levande ljus på bord och hyllor. Bättre finns nog inte.

Igår var jag på möte också, det gick väldigt bra och vi har många bra idéer, nu gäller det bara att sätta det i verket. 
Det här blir nog bra.

Fotade ju Dennis i helgen, här får ni lite bilder
Kolla hans blogg med, www.dennism.se
















Han är en riktig pudding den där Dennis

Något bortom denna planet

Här händer det grejer. Men jag orkar tyvärr inte skriva om det. 
Så ni får nöja er med en bild som inte alls har men ämnet att göra.


      

Its a retusching life

Redigera bilder, redigera bilder.
Kollade Boston Tea Party idag, dom är ju så jäkla bra! Skrattar ju ihjäl mig x-antal gånger :D
Skriver mer imorgon.

Puss!

Tystnad i all ära, men hög musik är ändå bättre

Åhojoj, helgen, ja, den var väl.. eh. kul :P Nämen borta bra men hemma är verkligen bäst, blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, men det är alltid bra att ha lite kvalitets tid för sig själv. Denna veckan händer det mycke, pratade precis med Oscar och vi vill verkligen dra igång Vogg igen, nu har jag många ideér så nu är det bara att sätta igång!
Bloggar mer senare, eller imorgon. Håller på med bilderna på Dennis som jag fotade i Lördags, bra blev det! Bilder kommer sen när han godkänt dom :)


Huggies <3

Leva livet i en 3a

Åh imorgon ska jag passa min söta mosters hund och katt tills på söndag, vet inte om jag har internet där så kanske inte blir något bloggande för min del. Jag fruktar färden dit, förra gången jag åkte dit ville gps'en att jag skulle köre genom en ladugård, ändå är det såndär bäst i test gps! Jävla skit, man kan aldrig lita på dom! Haha herregud så jag svärde när jag åkte på den lilla grusvägen som gps'en sa att jag skulle köra. Kollade Eniro nu för säkerhetsskull och såg att jag var ju helt fel förra gången. Om det händer igen så tänker jag trampa sönder den! För lite hjälp måste jag ha, om inte annat är det massa fartkameror som jag inte vill åka för fort förbi ^^,

På lördagen ska jag ju fota Dennis, kommer bli hur kul som helst! Vädret skulle ju inte vara så roligt men då får vi fixa till det inomhus :) Imorgon på kvällen så tänkte jag käka revbensspjäll och mysa till det, kanske ta ett glas vitt och titta på bra filmer. Undra om Dennis kanske vill gå ut? Vi får se vad som händer, rapport får ni på söndag kväll eller måndag :)


Ta hand om er! <3

Inspiration

Har kollat igenom nästan hela Hanna Björksteds blogg i jakt på inspiration, och jäklar det fick jag! 
Hon är så duktig, det är helt otroligt.

Kolla in henne här! www.hannabjorkstedt.blogg.se



Nu ska jag nana, nattinatt! <3

I will follow you into the dark

Herregud, sitter här med datorn och lite tända ljus, lyssnar på Jens Lekman och stickar min jäkla halsduk när det helt plötsligt kommer världens hellregn! Har aldrig varit med om liknande, det var som en kanonkula kom med regn och blåst, jag trodde allvarligt att detta var jordens undergång! Och jag har varit med om en del när det gäller extremt väder men detta tar priset. Men efter någon minut lugnande det ner sig, men då lyser hela jävla himlen upp och jag skiter ju nästan ner mig så rädd jag blev, fort drar jag ur sladden till datorn och darrar när jag hör det höga mullret från åskan. Jag kan verkligen inte hjälpa att jag är så rädd för åskan, det är ju inte så att jag springer iväg och gömmer mig, men vill inte springa ut på ett fält för att beskåda bilxtarna närmare heller. Pratade med min vän Jim på msn och han lugnade mig lite iallafall. :)
Kolla in hans fina blogg när du ändå är i farten! www.pinkpoo.blogg.se


Angående rubriken så är det en låt med Death Cab For Cutie
Jag grinar varje gång jag hör den, tänker på pappa såklart




<3

S-U-S-H-I

Åh hej bloogen! Idag har varit en väldigt kul dag, på många sätt!
Träffat en internetvän för första gången, hur rar kille som helst! Och sen var det så att det var jag som stog framför kameran idag! Min vän Martin är fotograf och har plåtat många band men ville testa på något nytt, och då ställde jag givetvis upp! Har tyvärr inte fått bilder än från plåtningen och kommer nog dröja några dagar, det är mycke retuschering och sen var han egentligen i Gbg för att fota band och vi träffades bara för att fota på skoj. Mycke smink och knasiga poser, ja, då blir det inget annat än bra! :D
Sedan så vart vi väldigt hungriga, våran gemensamma vän Sandra som vi var hos föreslog sushi, jag som aldrig ätit sushi! Men det gjorde jag idag, jag kan inte riktigt komma med ett utlåtande om det var gott eller inte, fisken smakade inte så mycke, men det gjorde wasabin! Haha! Ne jag får testa en gång till, kan inte riktigt säga om det var gott eller inte ännu.

Nu ska jag fortsätta sticka och kolla på vänner. 
Godnatt <3

Wish You Were Here

Alla har sina dalar, jag har en nu. Men Jens Lekman och goda vänner brukar rätta till det. Fan vad jag älskar mina vänner, ni betyder verkligen allt! Ni vet vilka ni är, ingen nämnd ingen glömd. Jag försöker visa att jag uppskattar er, speciellt när jag inte haft det så lätt det senaste året då ni fått lyssna mycke på mitt elände, och ni vet att jag finns här för er. 24-7

Tack för att ni finns <3

Hemskt mycke hej

Haha jag blir så glad av denna!



Help, I need somebody

Hej bloggilogg!
Igår var väl kul. Jag hade min lilla svarta på mig och livet var allmänt bra.
Jag blev inte för full och jag var heller inte för nykter, som vanligt då alltså! Vilket är bra :)
Har precis pratat med Dennis också, ska fota på lördag till hans blogg! 
www.DennisM.se
Den killen är väl för snygg! Kul kommer det bli vilket fall och han har många bra ideér, då kan det inte bli annat än bra!

Såg Help Beatles Movie idag, haha jag dog några gånger av skratt! Så konstig handling, ena stunden är dom i någon slags pyramid och sen är dom i alperna, sen bahamas, jadu. Haha!

Jag har kommit en bit med min halsduk nu med so jag håller på och stickar, yey!:D

I mitt rum har jag en bit med snetak, min garderob har blivit för liten så tänkte göra en garderob där snetaket är, är ändå aldrig där och "går runt" så. Mitt huvud spricker snart av ideér jag har om hur man kan göra, ska bara se till att skrammla ihop pengar så jag kan genomföra mitt lilla projekt också, men det ska nog inte kosta så mycke, jag har tänkt ekonomiskt!


Här har ni ett av mammas gamla örhängen också! :P



P to the ARTY

Hej bloggen!
Har inte uppdaterat på länge, men sist jag skulle göra det så var det något fel på blogg.se =/
Idag är det iallafall party hos allas våran Lollo lus och Bella bus kommer och massa andra, Jossan med! :D
Härligt gäng blir det i vilket fall och nu ska jag faktist börja göra ordning mig, hoppa in i duschen och sen bestämma mellan två suupersnygga örhängen som mamma köpt någon gång på 70talet som jag nu får låna! :D Mamma är bäst^^

Tjingeling!

Olyckan

Igår spillde jag sås på mina vita chinos, jag trodde att de sett världen för sista gången men så hade vi Vanish hemma som mamma sa till  mig att spruta på, så jag gick till tvättrummet och hade fortfarande på mig byxorna för att kunna se vart jag sprutar. Jag märker att det går genom byxorna så tar av mig dom snabbt och sen när jag tar flaskan för att spruta på mer ser jag att det var kalkrengöring jag sprutat på mina byxor! Jag skriker till och ropar på mamma, hon var seg och sa sen att jag skulle tvätta dom ändå med en skopa Vanish i tvättmaskinen, så det gjorde jag och idag såg jag, dom är fläckfria!:D Jag hade tagit Cillit Bang på mina byxor, haha! Den flaskan är lila men jag tänkte inte så mycke på det, den sprutade ju rosa precis som Vanish gör i sin reklam! När jag väntade på mina byxor i tvätten sved det på mitt knä med, uscha. Men mitt knä är kvar det med! :)

Niklas aka Fiskarn

Fotade också Niklas i samma veva, här kommer ett diptyk!



Fotofoto

Väldig dålig uppdatering det senaste. Men det är ju så jobbigt att logga in på bloggen :P
Igår fotade jag iallafall den vackra Sofia igen, men denna gången utan blixt. 
Här kommer bilder!







Jag ville få mjuka bilder, lite oskyldigt sådär. Jag har inte äns gått genom hälften av bilderna men kände ändå för att ladda upp några.
Kom gärna med kritik om ni har någon! :)

Slö och trött men haft det gött

Två härliga dagar bakom mig, bli nästan samma nästa helg. Jag orkar inte skriva om detdär nu men jag kan ju berätta att jag varit hos mormor och morfar idag och lärt mig sticka! Så nu stickar jag en vit bred halsduk, produktiv jag är! :)

I goda vänners lag

Haha igår var allas våran favorit Niklas här, haha han är för rolig^^ Och hans farbror med, han berättade lite roliga historier om den karln :P 
Jag och Niklas skrev på msn senare med min vän Mario från Rumäninen, fast nu är han i Tyskland, jag sa till Niklas att Mario är väldigt retsam och elak av sig så Niklas skrev till honom en stund men som vanligt typ, sen frågade Mario om cam så tyckte jag att Niklas kunde ha kvar datorn så att Mario skulle bli chockad men sen blev han för feg så han gav datorn till mig:P Sen fick Niklas bevis på att Mario är en riktig elak j'vel. Han sjunker för lågt ibland vilket inte alla uppskattar, så nu straffas han genom att jag blockat honom nu och en vecka frammåt! Jag tror Mario är lite kär i mig nämligen, så därför blire straff, haha!
Igår innan Niklas kom så pratade jag med Oscar om Vogg, jag har ju lite ideér där men fick väl inte lagt upp det så bra genom telefon, så det ska bli möte, fan vad jag hatar möte. Blir så nervös och stressad och så funkar ingenting, eller så har den dåliga trenden vänt och jag fixar det galant? Ovissheten gör mig galen och väldigt försiktig.

Ikväll blir det en kväll med en gammal barndomsvän till mig, blir nog mycke skratt som vanligt, hon är för go Carolin! :D
Blir väl lite utgång också, haha i stora Trollhättan ^^
Imorgon ska jag också ut, fast då i kära Göteborg, två utekvällar i rad, ja när ska man orka det om inte nu?
På onsdag ska jag träffa underbaraste Sandra också, blir kolla på film och dricka massa te och mys:)

Pudding

Var inte bögen i bonde söker fru en riktig pudding?! Det tyckte jag iallafall och det är ju så typiskt!
Väldigt bra och kul att han var en av dom som fick flest brev också tycker jag, så får böghatarna se att det är helt normalt!



FotoSession med Sofia

Här kommer bilderna från igår med Sofia.K :)
Eftersom min länkfunktion funkar så får ni gå in på hennes blogg, 
www.kumpumaki.blogg.se
























Bilderna känns ganska dassiga här, men ni förstår konceptet :P

Säg vad ni tycker om bilderna! 
Första gången jag fotar såhär med blixt och kunnig modell, ös på med kritik!



En behind the scenes bild också, lyxigt modell-liv med fejk crocs ^^


Bonde söker Sofia? ;D

Igår fotade jag Sofia, helt underbara bilder enligt min mening, gud så duktig hon är!
Fler bilder kommer sen, nu ska jag kolla Bonde Söker Fru!



I hela mitt liv har jag väntat på livet

Åh jag blir så vriden, vet inte hur jag ska göra, att det ska vara så svårt!?
Förut när jag var på promenaden så började jag springa istället, inte tränat på flera veckor nu så det kändes ritkigt bra!
Snart ska jag till Sofia och fota också, kommer bli riktigt kul!


Se ya later alligator :*

Sing'in in the sun

Idag ställde jag klockan för att jag skulle ut och ta en promenad på morgonen så jag får lite rutin på vardagen, jag har legat kvar i sängen och dragit mig ett tag men nu så blir det ut i solskenet!

Ha en fin dag mina drygt 20 st unika blogg läsare:) :P

Dröm på lilla vän

Ja, det blir inte alltid som man tänkt sig, kvällen planer körde ihop sig helt.
Så nu sitter jag här i min säng och lyssnar på musik och äter Geisha choklad och tycker synd om mig själv.

Idag mediterade jag för första gången själv, det var helt tyst, jag blundade och satt skräddare med rak rygg, det var väldigt härligt med den ro jag kände, jag fick inte skingrat tankarna helt, men om några gånger hoppas jag att det också ska gå.

Fick en såndär tråkig vad-gör-jag-med-mitt-liv uppenbarelse, så jag ringde min underbara lilla moster och fick mig ett pepptalk. Grejen är att man kan bli egentligen precis vad som helst, kanske inte kung, men man får se det ljusa i allt, inte dömma för fort och leka lite, våga kasta sig ut i det okända. Denna tiden som man inte har så mycke jobb, den tiden är till för att drömma.
Skidlärare kanske? Jobba inom hemtjänsten? Det finns ju så mycke man kan göra.

Jag ska nog drömma på lite till.

Lekte lite med blixtarna idag


Vilsen whiskey och lite gammelfransk

Idag pratade jag ingående om Whiskey med min kära vän Niklas, han var väldigt trött och jag fick veta att han varit ute i 6 timmar då han sprang vilse på joggingturen, 6 TIMMAR! Hahaha jag höll på att dö av skratt! Jag vet att Niklas har VÄLDIGT dåligt lokalsinne, som en gång har jag fått höra att han var med en kompis på Avenyn och visste inte alls vart han var! Det var ett mirakel att han hittade hem i bostadsområdet han bodde i förut, det var nästan så att jag som har väldigt bra lokalsinne inte hittade. Nu sitter jag i min lilla 90säng och lyssnar på Kristian Anttila samtidigt som jag äter Marabou Schweizernöt, jag längtar till den 8 november då han spelar på Fängelset! Åh då hoppas jag att jag och Bella står längst fram igen och dansar järnet!

Kollade runt på youtube förut. Tycker dom gamla franska låtarna är så mysiga! 
Blir så glad av dom.



.

Hipp hurra det är fredag idag! Typ så glad är jag. När jag var som mest pank kommer min ängel till mormor och ger mig en ganska försenad studentpresent, egentligen skulle vi lägga ihop för en klocka jag tittat på länge men det blev änna aldrig av så, men nu så fick jag pengar iallafall och nu känner jag mig mer rörlig :)  Och på lördag så ska vi ut också, inte varit ute på evigheter känns det som. Haket blir det iallafall, aldrig varit där innan men tydligen bra indie musik och härligt folk så vi kör på det!

Var ju i stan igår, fick äntligen köpt mig en ny väska, den andra vart så sliten, sen fick jag äntligen köpt ett par SNYGGA svarta chinos, men ah, näe det blir bra! Sen köpte jag en fin rosa lång t-shirt typ, med såndära knapp på armarna, en fin halsduk fick jag också köpt :)

          

Kallt

Jahopp, här står jag ensam och fryser.
Kärlek och vänskap är inte lätt. 
Det gäller hela tiden att dra i rätt trådar, men jag är sån som är så så jag drar i alla samtidigt.

Allt och Ingenting

Idag har det inte hänt mycket. Jag har kollat på tv-serien 2 and a half men, fotat, redigerat bilder, lyssnat på massa musik och blekt håret mer. Ja, nu är jag ett riktigt ljushuvud :P
Jag la upp bilderna som jag tog idag på Bilddagboken och skrev också att om någon hade fett över så kunde dom ge det till mig, jag fick god respons faktist, folk tyckte att jag var en bra förebild, att jag ser bra ut och fotar fina bilder och vill inte gå ner i vikt  utan upp. Det var lite kul att läsa, det gjorde lite min dag, även om jag inte gick upp 5kg av komentarerna så lyfte mitt hjärta lite.
Nu är dagen nästan slut och imogorn ska jag in till stan och träffa Bella, vi ska fika och kolla lite i affärer, det blir mys :)

Nu ska jag äta jordnötter och kolla på vänner för att sen förhoppningsvis kunna sova.








RSS 2.0