Tips

Måste bara tipsa er om en hemsida,
www.folio.se
Klicka in på Inspiration och sedan någon av bildkategorierna.
Så vackra ljusa bilder!

Sökte faktist dit en gång i tiden, kanske var 2 år sedan? Då hade jag en mindre kamera som inte var så avancerad,
fick till svars att jag måste ha en kamera med minst 12 mpix. Och det har jag ju nu!
Men ska jag söka då?

Framtida jobb?

Kanske, min mammas gamla väninna som jobbar på en skola hörde från rektorn att de söker en elevassistent. Mamma trodde det var på högstadiet denhär eleven gick. Eleven, en kille som behöver en assistent med sig på skolan har epilepsi. När mamma sa det tänkte jag "WOW!" Jag tycker det är väldigt intressant med epilepsi, har skrivit arbete om det i skolan och så, men denhär killen hade inte sånna stora anfall sa hon, utan att han försvinner bort ibland, Petit mal som det heter då. Sådana anfall kan man få flera gånger om dagen, jag vet inte hur det är med denna killen. Tydligen skulle det vara ett jätte gott gäng där på skolan också, och det är ju bra! Vi får väl se hur det blir, ska ringa mammas väninna på måndag och höra mer. Jag blir lite orolig i och med min stress. Ska jag på jobb intervju så. Ah.. Vet ju hur det gått de andra gångerna i våras, fast då har jag ju fått båda jobben, men ändå. Det är rena helvetet att sitta där och tro att man ska svimma så stressad och nervös man är. Uuusch.. Men det håller ju på att bli bättre också, inte att förglömma! Men om vi drömmer vidare, vi säger att jag får detdär jobbet som elevassistent, då kommer jag jobba hur bra timmar som helst! Vara ledig på helgerna, kvällarna är jag ledig, morgonrutinerna blir väl bättre också : P Undra vad man får i lön? För att sitta med en människa som är frisk till ytan, att han tappar koncentrationen ibland. Jag kanske tröttnar efter en vecka? Skulle inte förvåna mig, det är ju så typiskt mig!



Jag är ju på besök hos min lilla moster i Falköping,
var ute på en liten fotorunda och hittade ett litet hus, så jag tog ett litet kort :)

John blund som aldrig kom

Här ligger jag och vrider mig.
Det är varmt och tiden går, mosters soffa kunde varit lite bredare kan man önska, men det är ju såhär det är när man är borta.
Sov en bra stund i går eftermiddag så det kanske är därför jag inte somnar.

Sleep tight!

Kusinbarn


Mina gud-så-söta kusinbarn var här i söndags och fikade tårta och saft.

Man kan ju inte låta bli att ta några kort!



>



Även om detta inte är några "traditionella barnkort" så gillar jag dom, ljuset, kanske också lite deras allvar i bilderna. Men för att visa att det inte är några sura kusinbarn jag har så lägger jag upp två bilder till där de skrattar : )



>

Spelningar

På Liseberg, jag gillar Timo Räisänen, han spelade ju med Håkan Hellström förut, för er som inte vet vem han är.
Här kommer bilder från diket!


>

>

>

>

>


Fortfarande fotar jag för VOGG.se
Nästa vecka blir spännande, då kanske jag ska fota partille cup!

Header

Lite uppfräschning på bloggen men en ny egendesignad header :)
Vad tycks?

Ville bara säga

Om det finns lite stolthet kvar finns det också hopp om bättring

Sluta tjata, lägg av och gnata och gör något schysst istället!

Tåget som inte gick

Var det igår? Nej, förrgår. Jag och Per skulle till stan och shoppa braller till mig, kollar tågen på västtrafik, "Buss 72" Vadå buss? TÅG! Tog min lilla räser bil till stationen vilket fall, tänkte att västtrafiks hemsida lever ju sitt egna lilla liv. På dendär lilla tavlan där det står när tågen ska komma var släckt. Jaha? Per, spring och kolla i tågkuren. Per springer, Per springer tillbaka "Det kändes dumt att springa när jag inte visste vad jag skulle kolla efter" Ahh.. Vi väntar 5 minuter till då om inte tåget kommit då tar vi bussen. 5 minuter går och vi åker men räsern till busstationen, går på bussen med våra nya fräscha fritidskort och sätter oss på de enda lediga platserna. Bussen åker och jag titta ut över om bebyggelserna av både väg och järnväg, sen ser jag att det ä ett tåg på järnvägen, med en kran, och en gubbe, gubben tar bort tåg linorna! Så nu kommer jag inte kunna åka tåg på säkert flera år, och jag som hatar bussen. Jag köpte fritidskortet bara för att jag skulle kunna ta tåget in till stan istället för bilen. Fasen vilken miss. Och morsan visste om allt. Orka att jag aldrig hänger med längre.



SCHWING !

It hurts you know

I magen. Alltid, nästan. Är jag allergisk mot något? Laktos? Det vet jag redan att jag är lite känslig mot, men är det så att jag inte äns kan ha smör på mackan? Kan jag inte steka köttbullarna i vanligt smör? Måste jag ha sånt dära äckligt laktosfritt smör? Mår illa gör jag också hela tiden, och nej, jag är inte gravid. Det sitter inte i magen, utan i halsen, som en klump, dag ut och dag in, nästan. Orka klumpar. Varken klumpar i halsen eller i sylten. Blä.

Sex and the city och så lite stress

Var och kollade på Sex and the city filmen idag, Bergakungen, VIP. I baren såklart, cosmopolitan. Supergod! Aldrig smakat förut, men kommer definitivt att göra igen. Extremt mysigt var det, Per var med, och Josefin. Lollo backade ur i sista stund eftersom hon ska till Peace and Love imorgon, jag förstår henne, jag kom innanför dörren för en kvart sedan. Blir väldigt sent eftersom dom ska ta tåget imorgon vid 9. Åter igen till bion, eller till mig, jag är riktigt trött på att jag blir så stressad jämt, hade äldre kusiner här idag och deras barn, jag håller ju nästan på att svimma när jag ska sitta där, dricka kaffe, äta tårta och vara social. Det går inte att andas genom näsan när denna sorts stress kommer och då går det inte att äta tårta, tro mig. Eller jo, men i pyttesmå bitar. Jag orkar inte med denhär stressen mer, jag vill att den ska försvinna så jag kan vara den glada sociala tjejen jag egentlligen är!
Det som är mest irriterande är att jag inte vet vad det beror på.


Perioder

Allt tycks gå i peridoer. Mode, humör och sånt.
Mina peridoer inom fotografin är alltid lika roligt att upptäcka.
Har märkt att jag kommit in i någon kontrastlös period.
Iallafall om man jämför med mina färgfärg perioder med mycke kontrast. Numer ska det vara naturligt, eller mer dovt och lite analogt till utseendet. Hmm.. Undra om mina perioder har med mig och min livssituation att göra?



>

>

>

Made in lumpen

När jag äntligen städat klart mitt rum, eller rensat klart mitt rum så tänkte jag träna styrketräning eftersom det regnar så mycke ute. Det är skönt att springa i regnet, men min ipod skulle nog inte gilla det lika mycke som jag, så vi skjuter på det en dag, eller två. Så styrketräning, jag tränar enligt "madeinlumpen.se" där bestämmer dom en träningsplan helt anpassad efter dig, man har en av två coacher, antingen Jenny eller Joe, dom frågar hur träningen har gått, och om man är sjuk så tycker dom synd om en och hoppas att man kryar på sig^^,  sen så ser man små söta kurvor hur ens fysik håller sig också. Men nu vill den inte logga in mig, det händer ibland, och jag blir irriterad, det är inte alltid jag är på träningshumör, så när jag väl är det så ska jag väl inte bestraffas? Vill dom att jag ska bli en soffpotatis? Näe. Men ändå. Tråkigt att det ska krångla. Tror jag kommer ihåg ungefär hur mitt träningsprogram såg ut ändå.

Wish me luck!

Äntligen!

Ja äntligen lyckades jag få till den där jäkla sidpanelen! Jag som till och med skickat iväg en fråga till designadinblogg.se för hjälp^^,

Trött på layout som inte funkar

Dendär sidpanelen har fortfarande inte kommit upp, den ligger där längst ner, och det är ju inte rätt. Jag vet verkligen inte hur man gör för att få upp den igen, har försökt med de andra "försvalda/färdiga" layouterna, men jag vet inte riktigt hur man ändrar till det jag vill ha. För denna har jag ju pillat med själv. Bakgrund, text och så. Sidpanelen stör jag mig något enormt på. Att den inte ville vara där den ska.
Någon som känner igen sig? Någon som vet hur man rättar till det?

Rycker och drar

Det gör jag i mitt hår. Jag blir inte klok på min stalker. Eller mitt ex är väl finare ord, men saken är ju att han faktist har blivit en stalker. Pratas vid på telefonen efter han ringt mig 36 ggr på två timmar och skickat hektiska sms om att jag ska svara. Väl i telefonen vill han att jag ska ge honom en chans, att vi ska träffas, eftersom jag bara ser de negativa delarna från vårt förhållande och nu från att han ringt mig stup i kvarten, vill han visa, när vi träffas, att han faktist inte är sån egentligen. Men det vet jag, han är EGENTLIGEN en jättefin människa, hur gullig och go som helst. Men nu ser jag inte det, och jag vill inte se det heller. Jag vill inte träffa honom. Han har skrämt bort mig någon fruktansvärt, och att höra honom på telefonen, att han inte kan förstå att jag inte vill träffa honom, han låter verkligen som en psyksjuk. Inget illa menat, jag vet att det kan slå flipp i huvudet ibland. Men så här extremt? Att han inte har några vänner kvar, alla har åkt bort från honom, flyttat eller åkt på en längre semester. Men vad ska jag göra åt det? Egentligen? Det var detta jag ville komma bort från när jag gjorde slut med honom, den negativa energin. Han är verkligen en energislukare. Ger bara negativ energi, iallafall till mig. Orkar inte med detta mer. Att han inte kan vara man och bara glömma allt? Skita i mig, se mig som en häxa eller vad som helst.
Bara så jag får vara ifred.

Spelningen jag aldrig trodde skulle komma

Herrejävlar, herrejävlar!!!! BOB HUND SKA HA SPELNINGAR I SOMMAR!!
Jag avlider om jag inte får biljetter!! Imorgon ska det bokas föfan!


Nu kommer jag ju garanterat inte kunna sova för att jag är helt hög på adrenalin av denna helt underbara överraskning!
Jag tänker inte skriva om detta på bilddagboken, eller kanske, men isåfall efter jag bokat biljetterna. Så jag har en säker plats :D


Fotoutflykt och fotojobb

I Tisdags var Per här, han är ute och jobbar runt om i landet och behövde en säng för natten, innan läggdags, men efter bolibompa åkte vi ut och fotade lite, Per badade också. Här kommer lite bilder om ni vill se :)


>

>

>

>

>



Jag har ju fått köpt ny kamera också.
I Lördags åkte jag ner till Varberg och köpte älsklingen. En Canon 5D.
Det klingar gott i munnen när man säger det. 5D. Typ som NK klingar gott.
Iallafall så har jag börjat fota för vogg nu med.
Var på EMfesten i Göteborg och fotade, samt Salem Al Fakir igårkväll på Liseberg.
Kolla bilderna på www.vogg.se


Studenten blev lyckad

Märkte att jag hade en gammalt inlägg som jag inte publicerat. Här kommer det!
Egentligen tog jag studenten den 30e Maj.
Men ja, så stressad som jag varit så gick det helt underbart bra tillslut ändå. :)

Här är jag med mitt vrålåk! En gammal Pontiac :D


Igen

http://www.youtube.com/watch?v=7S3vpVDqQgQ&feature=related

Igen. Nu sjunger Elton John istället. Typ hyllar Freddie.
Så jävla fint. Så fint att jag gråter. Musik gör mycket.

Musiken som ger mig tårar i ögonen

http://www.youtube.com/watch?v=Zo52T7uKOJU&feature=related

Freddy Mercury är/var så himla bra. Blir tårögd av denna.
Och att han dog. Det blir så overkligt när man ser på film folk som dött.
Samma när jag ser film på min pappa. Det blir så overkligt.

Kolla mu

Mailet

Min stalker försöker smutskasta mig i sin blogg, skriver att jag inte bryr mig och att jag inte var någon god människa. Jaha? Hur ska jag ta detta när allt jag gör är att försöka få honom att gå vidare? Jag undviker hans samtal och sms för att jag behöver inte titta på dom, vad ska jag göra det för? Varför ska jag prata med honom? Eller prata var fel ord, eftersom han bara gråter hysteriskt i telefonen och ber mig träffa honom.
Det verkar som han träffat någon ny, Julia. Det gör mig glad, för jag vet att det finns någon för honom. Han är en god människa egentligen, men just nu vet jag inte vad som flugit i honom. Han skrev ett mail igårkväll, här kommer den exakta texten så får ni dömma själva hur jag ska ta detta.

"Vi kommer ingenstans om du och jag håller på såhär. Det funkar inte att smsa och tro att det ska gå bra, jag tänker inte skiljas såhär. Du kan inte vilja det heller. Om du bara låter mig visa att jag inte är någon stalker och att jag vill att vi ska kunna vara vänner i framtiden, så lyssna på mig... Om det nu går så bra för dig kan det inte göra dig någonting att stanna upp i 5 minuter när du är i stan och bara lyssna på mig. Du har ju sagt att du inte bryr dig om mig, så då kan jag ju inte göra dig någon mer skada? Jag kommer inte ge upp på oss bara för att du inte vill prata med mig. Det är inte värt det.

Om du svarar på mailet så slutar jag ringa hela tiden, bara du inser att det GÅR att träffas. Det GÅR att om inte vara vänner, så i alla fall känna varandra. Hjälp mig sluta jaga dig, om du kan sluta ignorera mig så kan jag sluta att vara så besatt av dig.

Kom nu för fan inte och säg att jag smörar eller någon sån skit, jag vill bara komma vidare i livet som du gör. Det är en sådan liten uppoffring för dig att göra det för mig och så slipper du ju mig flåsandes i nacken hela tiden!"


Men jag vill ju inte träffa honom! Inte nu, kanske till hösten. Kanske jag inte vill det då heller. Jag har aldrig sagt att jag inte bryr mig om honom, jag har sagt att jag faktist bryr mig om honom. Han har verkligen förändrats.
Och hur ska jag kunna träffa honom och hjälpa honom att inte vara besatt av mig? Detta är ju bara så sjukt..

Katten

Igår när jag skulle åka till stan och träffa Lollo för att shoppa och ta en fika så hände något jag aldrig ville skulle hända. Det var så hemskt, men ser sånt ganska ofta och svär lite och fäller en tår, fan ta folket! Att folk inte kan se, och kanske förhindra det, att köra på djur. När jag påväg mot stan så åkte jag egenom den lilla byn och jag ser en hastighetsskylt, 50km, saktar in så jag kör i 50, ser plötsligt en katt i ögonvrån, precis snett framför bilen, en jättefin katt, vit med en stor brunsvart fläck över ryggen och lite över ögat, jag ser att katten tar ännumer fart för att överleva, jag hinner inte äns reagera, det guppade till lite, fy faaaan : ' ( ... Jag kollade i backspegeln, tjöt av förtvivelse, men jag såg ingen katt ligga på vägen, men jag såg lite päls, tjöt ännumer. Vadå jag jag flått svansen på honom? Drog jag av ett ben? Min förtvivlan gick inte att få bort, jag visst inte vad jag skulle göra, jag åkte till banken och parkerade, ringde till Lollo som snart var inne i stan.
"Vad fan ska jag göra?"
"Men åk tillbaka och titta efter den då?"
Jag gick in på banken och åkte sen tillbaka samma väg för att titta efter katten, men jag såg ingen katt. Kände mig om än mer olustig, ligger han där och dör nu ute på ängen? Ska jag ringa vetrinär? Ute på motorvägen tänkte jag att jag får inte gå ner mig för detta nu. Satte på stereon, Maroon 5's Sunday morning, och så sa jag, denna låten tillängar jag dig katten. Jag höjde och sjöng med.

Jag mår inte bra över detta. Det är något av det hemskaste som finns att köra på djur, och misshandlandet av djur!
Jag är medlem i djurens rätt och har varit vegitarian, men jag behöver alla vitaminer och shit så kan inte vara det längre.
Jag står helt och fullt på djurens sida och m


Mitt ex har blivit en STALKER

Detta insåg jag idag, idag var också den dagen jag skulle senast smsa om när vi kunde träffas, men jag vill ju inte träffa honom, det ända jag kommer säga då är att jag inte vill träffa honom. Denhär stalkern är väldigt smart, snäll och förstående egentligen, men det är som det slått slint nu, jag har sagt till honom i telefon, smsat och mailat med honom, varje gång säger jag att jag inte vill träffa honom, men han förstår verkligen inte, allt handlar bara om honom. Han söker min uppmärksamhet, precis som ett litet barn. Vad kan jag göra mer än att säga att jag inte vill träffa honom? Jag försöker hela tiden stänga dörren men han tar bara in en fot emellan hela tiden. Det är läskigt så liten och ynklig han har blivit, men ändå skriver han i sin blogg att han är jätte arg på mig? Det är verkligen kusligt att se en som man älskat förvandlas till någon läskig psykopat. Nästan lite Frankenstiens monster, fast han ser bra ut, stalkern då. Anledningen till varför jag gjorde slut efter ett år som par var att jag inte hade några känslor längre. Han säger att han inte vill bli ihop igen, men han vill ha mig som vän, jag vill vara själv ett tag, vara utan honom, kunna tänka på annat. När jag gjorde slut för två månader sedan så mådde jag helt underbart. 15ton lyfte från min rygg. Under mitt och hans förhållande hade vi båda problem som vi la på varandra, men nu äntligen kunde jag koncentrera mig på bara mig och ta itu med mina problem. Inte behöva tänka på något annat. Han vill inte bli tillsammns längre, men han vill ha mig som vän, visst kan jag vara hans vän, men inte nu, kanske till hösten. Detta kan inte han förstå, utan han vill att vi ska utvecklas tillsammans, annars till hösten kommer vi inte ha något att prata om mer än gamla minnen.

Suck. 


Konstig blogg efter flytt

Det är något konstigt med min stackars blogg.
Den har blivit flyttad till någon annan grej och nu vill inte den dära sidpanelen vara här uppe med de nya inläggen.

Hoppas det rättar till sig snart.


Promenad med sittstubbe

Idag var jag ute på promenad, klockan var 16.32.17 och det var varmt. Jag gick i den fina "lunden" om man kan säga så, en fin backe med massa träd, bäckar, några kossor och lite blommor. Jag gick där sakta och filosiferade medans jag svettades som en gris, så slog det mig, kl 16.32.17, man borde ha någonstans att sitta här i den vackra "lunden". Men en bänk kanske fula ungdomar rövar bort på natten så det funkar ju inte, men typ en stubbe eller en stock. Men ingen får tro att den ska få flyttas på. Man kan skriva typ "sitt gärna, jag är en sittstubbe/sittstock". Först tänkte jag att man kan gröpa ur det sådär som man gjorde i träslöjden när man gick i 4an, sen tänkte jag att det tar nog väldigt lång tid, men man kan ju graffiti måla den? Men då känns det inte så inbjudande att sitta och filosifera på. Svåra saker detdär.

RSS 2.0